genelde modemi resetleyince o şifre de resetleniyor ama her modemde vs oluyor mu bilmiyorum modemin reset tuşuna iğne kürdan bir şey batırıp resetlemeyi dene ve o şekilde varsayılan isim ve şifreyi girmeyi deneİnternet admin şifresini unuttum nasıl deistirebilirim aklıma gelen tüm şifreleri denedim ama bulamadım not:şifreyi deistirmiştim hatırlamıyorum
Modemi sıfırlayıp tekrardan kurulum yapman gerek. Kurulum yaparken firmanin sana verdiği kullanıcı adı ve şifresi gerekir. Eğer bu bilgilerde elinde yoksa kurulum yapamazsınİnternet admin şifresini unuttum nasıl deistirebilirim aklıma gelen tüm şifreleri denedim ama bulamadım not:şifreyi deistirmiştim hatırlamıyorum
müşteri hizmetlerini ara onlar değiştirebiliyor daha doğrusu fabrika ayarlarındaki şifreyey çeviriyorlar veyahut modeme reset atabilirsin o zaman admin ve şifre de değişiyorİnternet admin şifresini unuttum nasıl deistirebilirim aklıma gelen tüm şifreleri denedim ama bulamadım not:şifreyi deistirmiştim hatırlamıyorum
Her modemde değil.Modemi sıfırlayıp tekrardan kurulum yapman gerek. Kurulum yaparken firmanin sana verdiği kullanıcı adı ve şifresi gerekir. Eğer bu bilgilerde elinde yoksa kurulum yapamazsın
Firmaların Kendi modemleri belki otomatik kuruyordur bilmiyorum. Hiçbir zaman firma modemi kullanmadım.Her modemde değil.