Arama sonuçları: *

1. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Teşekkür ederim ama keşke bir üst mesajı okuma zahmetinde bulunsaydnız
  2. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Yok hocam, ailevi sebepler diyelim. Mecburen borçlandım.
  3. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

20 k almıyorum arkadaşın aşağıda yazdığı gibi. Elime kalan 20k. Mesleğimi söylemeyeyim ama çalıştığım sektörden memnunum.
  4. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Maalesef konuda bahsettiğim gibi kredi notumu bozdum. Güzel bir tavsiye ama bana yaramıyor, yine de çok çok teşekkür ederim. İşimden çıkmanın uzun vadede bana çok büyük kaybı olur. Bunu yapamam o sebeple. Çok teşekkür ederim, mutlaka dikkate alacağım. Yapılandırma işi sorunumu çözebilir gibi...
  5. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Aynı durumdayım, her gün farklı bankalar arıyor. 3 ay sorununu da her ay birine yatırarak çözmeye çalışıyorum. Dediğinizi mutlaka dikkate alacağım, çok teşekkür ederim. Atlatmanıza çok sevindim, benim içinde illa ki geçecektir ama biraz sancı çekeceğiz artık hayırlısı hocam. Haklısınız...
  6. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Öyle almamıştım :) 1713385056 Banka kredi vermeyebilir, puanı bozdum çünkü. Yine de deneyin mi dersiniz? Hocam mevcut işimin yanında ekstra bir iş yapmam mümkün değil.
  7. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Hocam şu piyasada birinden borç almak çok zor açıkçası, bir de birinden bir şey istemek çok zor benim için maalesef. Bir kaç sene önce bir akrabamdan borç aldım, benim param altındaydı sana çekip verdim diyip verdiği günle arasındaki farkı da istedi ödeyeceğimi belirttiğim günde vermeme rağmen...
  8. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Vallaha öyle hocam, kredi çekip hepsini kapatırdım normalde ama bu faizde dediğiniz gibi o da olmuyor. Kredi almakta zor biliyorsunuz. Bunu dikkate alacağım hocam, yapılandırınca biraz fazla ödeyeceğiz mecburen ama çok bir tutar yolum kalmadı. Keşke satacak öyle bir şeyim olsa, maalesef hocam...
  9. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Normalde kendim için çok harcama yapan biri değilim hocam, biraz elimde olmayan sebeplerden mecbur kaldım. Şimdi işin içinden çok çıkamıyorum, canım sıkkın.
  10. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Aylık elime kalan nakit para maalesef 20 bin lira. Her ay ödemem gereken tutar şu an için minimum 55-60 bin.
  11. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Var hocam, çalışıyorum. Maaşım var yalnız kazandığım para maalesef her ay ödemem gereken tutarın çok altında kaldı. Dönmüyor yani artık, birini ödesem diğer kart kalıyor vs. Çıkamadım işin içinden borcunda eridiği yok.
  12. TheCommander

Borçlarımı ödeyemiyorum

Arkadaşlar yaklaşık 200 bin lira civarı kredi kartlarına borcum var ve bu borcu düzenli ödeyemiyorum Nasıl bir yol izleyebilirim? Ne tavsiye edersiniz çok kafama takıyorum
  13. TheCommander

Sizce Kredi kartı mı? Banka kartı mı?

İkisi çok farklı şeyler. Biri sap, diğeri saman. İkisini ayırt etmek lazım.
  14. TheCommander

Kredi taksidini kredi kartıyla ödeme

Öyle alışveriş yapar gibi kredi kartından borcu ödeyemezsiniz. Kredi kartındaki limiti nakit avans olarak alıp ödeyebilirsiniz tabii ki. Bununda faizi aylık %4,42. Bu şekilde biliyorum, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin birlikte öğrenelim.
Top Bottom