Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Papara kart gelme süreci

Normal black kart sekmesinden renk seçerek aldıysan aynı şey dostum hepsi
  2. Yigkikt

Papara kart gelme süreci

Eskiden gerçekten insanı deli eden bir süreçti yeni anlaştıkları firmada bu durum umarım düzelmiştir. Eğer black kart aldıysanız sözleşme gelecek o sebeple evinizde olmanız lazım başka bir yere gitmez
  3. Yigkikt

Garanti ATM'lerinden İninal Kart'a Para yüklenebilir mi?

Yüklersin ama komisyon ücreti keser. Akbankta kesmiyor
  4. Yigkikt

Bu dekont sahtemi? Yardim edin

Banka istiyor ama 70 doları :D
  5. Yigkikt

70 doları havaya atmaya çok meraklıysan gönder gitsin ya
  6. Yigkikt

tamam ödesin 70 doları 2k dolar sana gelirse ver geri 2k doları sana yollayabilecek adam 70i bankaya mı veremeyecek
  7. Yigkikt

ula 2000 dolar veren adam 70 doları sana ödetmeye çalışır mı kanka delirme
  8. Yigkikt

Vadesiz hesap için hangi banka

Vadesiz hesap açıp kullanmak için hangi bankayı önerirsiniz enpara havale eftden ücret almıyordu ama finansbanktan ayrılmış ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum. En güvenilir ve uygunu hangisidir?
  9. Yigkikt

Birikim Hesabı Hangi Bankadan Açılmalı

Birikim hesabında havaleye eft'ye ihtiyacımın olacağını sanmıyorum çünkü amaç dokunmadan birikim yapmak zaten birikim hesabı haricinde garanti bankası müşterisiyim. 1691162531 Sebebi nedir acaba avantajları nedir
  10. Yigkikt

Anladım peki ziraat bankasına kıyasla bu daha iyi diyebileceğiniz bir banka var mıdır acaba? 1691160836 Enparayı bir kaç kişiden daha duydum. Sizce aralarında en tercih edilesi olan hangisi acaba.
  11. Yigkikt

Merhaba arkadaşlar birikim hesabı açacağım ama hangi banka ile çalışmam gerektiğini tam olarak bilemedim. Ziraat bankasını düşünüyordum herhangi bir önerisi vb olan var mı acaba...
Top Bottom