Neler Yeni

Papara kart gelme süreci

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Nazif
Papara Kart söyledim dün dağıtıma çıktı mesaji geldi ne Zamana gelir bide bu kartlar bölgemizdeki pttye mi bırakılıyor ordan alabilirmiyiz

semihp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Semih
black kart ise ne yazık ki yanında sözleşmede geleceği için anadolunetişim ile gelecek. Joker kart filan ise normal kurye ile gelir. müşteri temsilcisi söyledi andolunetiletişim le yeni anlaşmışlar

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Papara Kart söyledim dün dağıtıma çıktı mesaji geldi ne Zamana gelir bide bu kartlar bölgemizdeki pttye mi bırakılıyor ordan alabilirmiyiz
Eskiden gerçekten insanı deli eden bir süreçti yeni anlaştıkları firmada bu durum umarım düzelmiştir. Eğer black kart aldıysanız sözleşme gelecek o sebeple evinizde olmanız lazım başka bir yere gitmez

murathke

80+
black kart ise ne yazık ki yanında sözleşmede geleceği için anadolunetişim ile gelecek. Joker kart filan ise normal kurye ile gelir. müşteri temsilcisi söyledi andolunetiletişim le yeni anlaşmışlar
Hocam önceki agt kargo ondan da kötü değiştirmeleri iyi olmuş

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Arkadaşlar Black Card ve diğer 3 renge sahip kartın bir farkı var mı?

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,168
İsim
Ömer
Bana black kart agt ile gelmişti 3 ayda durmadan adresi bulamadık diyorlardı bide uzak bi yerdede değildim meydan aşşağısındayım 😂

baykemal

80+ Bronze
Banada Anadolunet Kurye ile gönderiyorlar. 6 gün oldu. En geç 2 hafta içerisinde geleceği söylendi. Gelmesse sıkıntı yaratıcak bana. 11 Eylül'den sonra eve en erken 4-5 gibi gelebilirim. Bundan önce 1 ay AGT'yi bekledim. Gelmeyince mail attım iptal ettiler.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
Banada Anadolunet Kurye ile gönderiyorlar. 6 gün oldu. En geç 2 hafta içerisinde geleceği söylendi. Gelmesse sıkıntı yaratıcak bana. 11 Eylül'den sonra eve en erken 4-5 gibi gelebilirim. Bundan önce 1 ay AGT'yi bekledim. Gelmeyince mail attım iptal ettiler.
Geldi mi

baykemal

80+ Bronze
Hala kart ortalıkta yok. Dün eve bir kargocu gelmiş. Evde yoktum. Telefonum bozuk olduğu içinde birinin beni arayıp aramadığını bilmiyorum. Farklı telefondan kargo şirketini aradım. 10 dakika boyunca müzik çaldı. Hiç kimse bakmadı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom