Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

İlk Kez Kredi Kartı ve 200k Limit Çıkarma İhtimali Var mıdır?

Merhaba ilk defa kredi kartı çıkartacağım kredi notum yok. Şu an da garanti bankasında sigortamın olduğu maaş hesabım var asgari ücret Gelecek ay ilk ödememi alacağım Yapı Kredi bireysel sosyal hesabım var (bu hesap kısaca yatan paradan otomatik %15 vergi kesintisi yapan bir hesap türü gelir...
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Akbank Kart’a özel 200 TL Alışverişe 100 TL Chip Para

aynen öyle her ay min 100-200 veriyor harcamaya göre
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

Akbank Kart’a özel 200 TL Alışverişe 100 TL Chip Para

herkes de bu kampanya olmayabilir mobil uygulamayı kontrol edin. kartınız olmalı. ilk alışveriş yazıyor ama ben daha öncesinde kartı çok kullanmama rağmen 100 tl chip parayı kazandığım 2 iş gününde hesaba geçeceği yazıyor iyi alışverişler, internet alışverişi dahil. Detaylar ...
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

kredi notum vs yok hangi bankalardan kredi çekebilirim?

dostum hani bazı bankalar bu tarz şeyleri söylüyorlar ya atıyorum 1 yıl sigortalı olmak şartıyla maaşının 10 katına kadar kredi imkanı gibi haberi olan varsa diye sordum bddk olmadığını biliyoruz canım benim 1689465567 bedava demişsinde merak ettiğim birşeyde kredi notum daha hiç yokken bir...
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

kredi notum vs yok hangi bankalardan kredi çekebilirim?

kredi notum veya önceden kredi kartı kullanmışlığım yok 1 yıldan uzun süredir sigortalıyım çalışıyorum kredi çekme imkanım var mı? hangi bankalar ve ne kadar kredi ?
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

Papara Black kart ??

Kaçabilir :D ama kaçmamasını dileyeceğiz bende kullanıyorum ve güveniyorum.
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

Papara Kart vs İninal Kart ?

Tabikide Papara sadece ptt atmlerinden para çekip yüklemeyin komisyon kesiyor her kartta kesiyor
Top Bottom