Neler Yeni

kredi notum vs yok hangi bankalardan kredi çekebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
kredi notum veya önceden kredi kartı kullanmışlığım yok 1 yıldan uzun süredir sigortalıyım çalışıyorum kredi çekme imkanım var mı? hangi bankalar ve ne kadar kredi ?

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Kredi olayına girme bence eş dost borç almak daha sağlıklı samimi arkadaşların varsa onlarda da varsa ya da inandigin güvendiğin birileri varsa onlardan al kredi olayı illet bir şey biri biter biri başlar çorap söküğü gibi geli bu kredi kartlarina kadar gider

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
841
İsim
Sercan SAYİT
kredi notum veya önceden kredi kartı kullanmışlığım yok 1 yıldan uzun süredir sigortalıyım çalışıyorum kredi çekme imkanım var mı? hangi bankalar ve ne kadar kredi ?

Biz BDDK değiliz, deneyip göreceksin sonucunu.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hiç geçmiş yoksa kredi kartı bile vermeyebilirler. Krediyi ilk etapta düşük miktar bile onaylayacaklarını sanmıyorum. Tabi denemesi bedava şansını dene 😀

Maaş aldığın bankadan başla en iyi onlar verir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz BDDK değiliz, deneyip göreceksin sonucunu.
dostum hani bazı bankalar bu tarz şeyleri söylüyorlar ya atıyorum 1 yıl sigortalı olmak şartıyla maaşının 10 katına kadar kredi imkanı gibi haberi olan varsa diye sordum bddk olmadığını biliyoruz canım benim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç geçmiş yoksa kredi kartı bile vermeyebilirler. Krediyi ilk etapta düşük miktar bile onaylayacaklarını sanmıyorum. Tabi denemesi bedava şansını dene 😀

Maaş aldığın bankadan başla en iyi onlar verir.
bedava demişsinde merak ettiğim birşeyde kredi notum daha hiç yokken bir banka redederse kredi notum - yönde oluşurmu mesela

Top Bottom