ücretsiz olduğu bilgisi doğruysa, ülke şartları gereği vade farksız taksit yapmak mantıklı gayetBirçoğunun borcunu bitirip kapatıcam hocam yeni bir kk çekmeye gücüm kalmadı
Kullanmayın. Aidatsız kartlara yönelin. Zaten artık bankalarda kampanya çok sınırlı. Sanal kart ile normal kart gibi tüm kampanyalardan yararlanabiliyorsunuz.1 senedir akbank ve birkaç farklı bankadan kredi kartı kullanıyorum. Aktif kullandığım axess karta son ekstre de 800₺ aidat kesmişler. Görüştükten sonra yarı yarıya indirmiş olsalar da bu fiyatı vermek içimden gelmiyor açıkcası. Yasal bir yol veya sizin başvurduğunuz bir yöntem var mı?
ben aidat kestiklerini gördüğüm gün aradım kartımı kapatmak istiyorum dedim bana 2 sefer işte efendim bakıyorum 10 senedir bankamızın müşterisiniz, düzenli hesap özeti ödediğinizi görüntülüyorum aylık ortalama şu kadar harcama yapıyorsunuz.. falan filan. ayrılmayın cart curt en sonunda bana aidat ücreti kadar bonus teklifi ettiler 1 yıl kartımı kapatmamam şartı ile. bu sistem direkt ne tuttu ne kopardı mevzusu. afedersiniz ekstresini takip etmeyen, özellikle gençlerden böyle emcikliyorlar.1 senedir akbank ve birkaç farklı bankadan kredi kartı kullanıyorum. Aktif kullandığım axess karta son ekstre de 800₺ aidat kesmişler. Görüştükten sonra yarı yarıya indirmiş olsalar da bu fiyatı vermek içimden gelmiyor açıkcası. Yasal bir yol veya sizin başvurduğunuz bir yöntem var mı?
Sömürü sistemi hocam. Lazım olduğu için tek kart tutup gerisini kapatmayı düşünüyorum tek yerden sömürsünler bari.ben aidat kestiklerini gördüğüm gün aradım kartımı kapatmak istiyorum dedim bana 2 sefer işte efendim bakıyorum 10 senedir bankamızın müşterisiniz, düzenli hesap özeti ödediğinizi görüntülüyorum aylık ortalama şu kadar harcama yapıyorsunuz.. falan filan. ayrılmayın cart curt en sonunda bana aidat ücreti kadar bonus teklifi ettiler 1 yıl kartımı kapatmamam şartı ile. bu sistem direkt ne tuttu ne kopardı mevzusu. afedersiniz ekstresini takip etmeyen, özellikle gençlerden böyle emcikliyorlar.
onun faizi artı para faizi ile aynımı ben artı para kullanıyorm korkmadan ama axess de kullansm skntı olrmu