Ben sakaryada yaşıyorum ve Üretim yapıp Satış yapan İşletmelerin %90 nı Kredi kartıyla çalışmıyor hepsi nakit Ve burada denetleme olayı nerdeyse hiç yok Ramazanda tatlıcılar fırınlar v.s Gelin beraber test edelim inanmayan varsa Kredi kartı geçmiyor ve Sadece Nakit çalışıyorlar Kimsenin ben fiş...
Bende diyorum Denizbank neden %57 faiz verdi beni sevdiğinden vermedi. Mevduat çok iyi şuanda her geçen gün artıyor %43 ile başladım şuanda %57 heralde seneye %100 olur.
Teşekkür ederim
1704140769
Bu arada fizik tarafında yardımcı olabileceğim bir kuzenim var Aklına takılan bir şey varsa sorabilirsin Kendisinin şöyle bir linki var pek anlamasamda sen belki anlarsın :D
https://tr.linkedin.com/in/ekremsnr
20 yaşında bu kadar bilgi her kula nasip olmaz iyi yetiştirmişssin kendini helal olsun Yengen çok pis borca soktu beni 1kg altın aldık geçen ay önümüzdeki 2 yıl bütçem kısıtlı piyango felanda vurmadı olsaydı alırdım sana bi tane motor :D
Krediyle ilk arabamı aldıktan sonra ticaret ile al sat yaparak 3 ayda paramı 3 e katladım hemen kredimi kapattım birden bütün bankalar çok yüksek meblalarda ve düşük faizler ile kredi verdiler sonra çıtayı yükselttim bütün limitlerimi zorlayarak 3 ayfır bankadan yine kredi çekip ev aldım 1 yılda...
Ben katılmıyorum söylediklerinize 20 yıldır kredi çekerek bu hale geldim. Kredi çekmeseydim hala yerimde sayardım. Evim arabam çok şükür istediğim herşeye sahibim. Krediler olmasaydı hiç birini yapamazdım.