Ahmet Öztürk
80+ Bronze
Vakıfbank Bankomat kart kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gayet memnunum.
başka bir banka seçseydiniz hangisi olurdu, 2 banka seçme hakkınız var.Vakıfbank Bankomat kart kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Gayet memnunum.
Pek bilgim yok ama çevremde kullanan kişi sayısı çok olduğundan Ziraat seçerdim.başka bir banka seçseydiniz hangisi olurdu, 2 banka seçme hakkınız var.
dostum işbankası kullandığın için soruyorum ben nays onaylı müşterisiyim bana bir adet işcep hesabı açılmış şimdi şöyle bir durum var ben banka kartı çıkartmak istiyorum ancak kredi kartı dışında başvuru yok nasıl yapıcam ?başka bir banka seçseydiniz hangisi olurdu, 2 banka seçme hakkınız var.
Maximum Mobil'den kredi kartı işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.dostum işbankası kullandığın için soruyorum ben nays onaylı müşterisiyim bana bir adet işcep hesabı açılmış şimdi şöyle bir durum var ben banka kartı çıkartmak istiyorum ancak kredi kartı dışında başvuru yok nasıl yapıcam ?
sıkıntı yok hocam insanlık haliEvet bende işbankasının nays'ına geçtiğim zaman Değiştirmeme rağmen yine doğrulama için şubeye gel diyor. İnternetten doğrulamalı alışverişler çok canımı sıkıyor. Bide para yollamak için kendi banka hesabından 1 TL atman gerekiyor (bazılarında)
Ha bende sandım enpara yoluyla ziraati kaldırdın . yanlış anlaşılma için özür dilerim
Arkadaşımın en son bı 6 ay olduydu galiba hala gelcekti bı sorayım yarınBana hızlı geldi ama 3 ayda gelen filan bile varmış
Enpara: Yüksek esnek hesap limiti / Yüksek kredi kartı limiti.... 2k ya kadar harcamalara 6 ay taksit fırsatı (çoğu bankada taksitlendiremediğim o an ödememi zorlayacak ödemeleri 6 taksite bağlıyorum kafa rahat ),tüm ödemeler ve eft ler ücretsiz olması
Yapıkredi: maaş hesabımdı : yüksek esnek hesap limiti,yüksek kredi kartı limiti ve world taksit ve kampanya imkanlarının yoğun olması. En çok alışverişi world gold kartıyla yapıyorum
Ziraat: öğrencilik zamanlarımdan beri var kyk kredisi için açmıştık zamanında şu anda
Güzel. Bende Enpara almayı düşünmeye başladım..Yatırım hesabını kullandığım için tercih ediyorum
Lan.. Teb'i koymayı unutmuşum...Teb de 1 kuruş gönderiyordum komisyon almıyordu aynı şekilde 10 20 30 kaç gönderirsem göndereyim işlem ücreti almıyordu halen öyleyse tavsiye ederim.