Arama sonuçları: *

1. ilterisilteris55

Bynogame Ödeme Hatası (Vodafone Pay)

Ocak ayı için telafi ettiler. Hesabıma 100 lira yüklemişlerdi.
  2. ilterisilteris55

Düzeldi, bir ödeme yöntemi olmazsa diğerlerini deneyin olur.
  3. ilterisilteris55

Bynogame alışverişinde tekrar cashback verir mi acaba? Geçen 100 lira yatırdılar ya ondan dolayı merak ediyorum.
  4. ilterisilteris55

Evet bana da göndermişler. Teşekkürler bilgilendirme için.
  5. ilterisilteris55

Neyse her türlü avantajlı zaten.
  6. ilterisilteris55

Her Şey Yanımda'yı kaldırmaları kötü oldu. Yanımda Premium'dan gelen 350'ye 100 kuponu ve 100 lira cüzdan kodunu aynı anda kullanıp 350 liralık Razer Gold alıyordum. Cebimden 150 lira çıkıyordu. Bunu 2 farklı hesaptan yapıyordum ve Razer Gold'u biriktirip Amazon kopununa çeviriyordum 😂. Şimdi...
  7. ilterisilteris55

Ben de dün gece HB üzerinden VP kartla alışveriş yapmaya çalıştım işlem başarılı oldu. Normalde 3-4 kere denedim hep hata verdi, düzeltmişler onu. Bynogame kısmı da düzeltilir yakında.
  8. ilterisilteris55

Sanmıyorum, kullanım koşullarında her ay yenilenir gibi bir şey vardı sanırım. Yakında düzeltirler herhalde, çünkü birçok kişide aynı sorun var. Bekleyelim bakalım.
  9. ilterisilteris55

Ellerine yüzlerine bulaştırdılar 😂
  10. ilterisilteris55

Yine böyle hata alıyorum. Bu arada siz ödeme işlemini nasıl yaptınız? Ben profile tıklıyorum > hesabım > ödeme yap kısmından yapmaya çalışıyorum. Zaten sepette ödeme yapmaya çalışınca yine Param ile çekmeye çalışıyor öyle hiç olmuyor.
  11. ilterisilteris55

Onda da denedim yine olmadı. 2-3 kere müşteri hizmetlerini aradım kartta sorun yok dendi, bynogame ile görüştüm hesapta sorun yok dendi. En son Şikayetvar'a yazdım sözde geri dönüş yapacaklar bakalım.
  12. ilterisilteris55

Limit yeterli ve Gpay'e telefon numaramı girince kod geliyor, kodu girdikten sonra kart bilgileri aşamasına geçiyorum. Ödeme yaparken de böyle bir hata geliyor işte.
  13. ilterisilteris55

Bu şekilde hata alıyorum hâla.
  14. ilterisilteris55

Tabi, unutmazsam yazarım.
  15. ilterisilteris55

Ben Kasım ayında sorunsuz kullandım, Aralık'ta hatayı aldım şu an hâla öyle. Talep oluşturuldu, henüz geri dönüş olmadı.
  16. ilterisilteris55

Bunu da denedim de yine işe yaramadı. Kaç gündür uğraşıyorum, müşteri hizmetlerini arıyorum, Bynogame'e yazıyorum hiçbir işe yaramıyor. Başka bir Vodafone Pay hesabından ve bynogame hesabından denedim yine aynı hatayı alıyorum.
  17. ilterisilteris55

Birkaç gündür müşteri hizmetleri ile görüşüyorum karta dair herhangi bir sorun yok diyor herkes. Bynogame ile görüşüyorum onlar da bizim tarafımızda sorun yok diyor.
  18. ilterisilteris55

Merhaba, Vodafone Pay kartım ile Bynogame'e para yüklemeye çalışırken sürekli bu hatayı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım herhangi bir sorun görünmüyor dedi. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Top Bottom