Neler Yeni

Bynogame Ödeme Hatası (Vodafone Pay)

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
Sizde başka bir sıkıntı var demek ki. Paytr'yi deneme imkanınız var mı? Belki o olur.
Onda da denedim yine olmadı. 2-3 kere müşteri hizmetlerini aradım kartta sorun yok dendi, bynogame ile görüştüm hesapta sorun yok dendi. En son Şikayetvar'a yazdım sözde geri dönüş yapacaklar bakalım.

burakatan

80+
DH'de Vpay konusuna baktım. Param ile ödeyince sorun yaşamış herkes. Paytr ile ödemişler. Açıklamada Bynogame yazmasa bile (ikisinde de yazmıyor) cashback yatmış bilginiz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
DH'de Vpay konusuna baktım. Param ile ödeyince sorun yaşamış herkes. Paytr ile ödemişler. Açıklamada Bynogame yazmasa bile (ikisinde de yazmıyor) cashback yatmış bilginiz olsun.
Yine böyle hata alıyorum. Bu arada siz ödeme işlemini nasıl yaptınız? Ben profile tıklıyorum > hesabım > ödeme yap kısmından yapmaya çalışıyorum. Zaten sepette ödeme yapmaya çalışınca yine Param ile çekmeye çalışıyor öyle hiç olmuyor.

Ekler

• Screenshot_2025-01-03-19-06-20-425_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-03-19-06-20-425_com.android.chrome-edit.jpg
    94.7 KB · Hit: 5

burakatan

80+
Yine böyle hata alıyorum. Bu arada siz ödeme işlemini nasıl yaptınız? Ben profile tıklıyorum > hesabım > ödeme yap kısmından yapmaya çalışıyorum. Zaten sepette ödeme yapmaya çalışınca yine Param ile çekmeye çalışıyor öyle hiç olmuyor.
Şimdi annemin kartından çekmeye çalıştım. İkisi de hata vermeye başladı. Paytr'de aynı hatayı aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
İnşallah aynı hesap için bir kez kullanmak gibi bir limit koymamışlardır.

Kendi kartımda denedim hata vermedi. Bakiye yok dedi ama anneminkinde direkt sizinki gibi hata veriyor. Garip.
Sanmıyorum, kullanım koşullarında her ay yenilenir gibi bir şey vardı sanırım. Yakında düzeltirler herhalde, çünkü birçok kişide aynı sorun var. Bekleyelim bakalım.

burakatan

80+
Sanmıyorum, kullanım koşullarında her ay yenilenir gibi bir şey vardı sanırım. Yakında düzeltirler herhalde, çünkü birçok kişide aynı sorun var. Bekleyelim bakalım.
Vodafone Pay'i aradım. Sorun Bynogame kaynaklı. Kendi kartımdan dün işlem yaparken pos işlemi İstanbul TR olarak gözükmüş. Ondan dolayı sıkıntısız bir şekilde ödeme gerçekleşti. Annemin kartıyla deneyince Kıbrıs olarak gözüküyormuş ve Kredi mi Banka Risk Bürosu mu neyse artık o işleme bloke koyuyormuş. Şimdi farklı bir postan ödemeye çalışacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
Ben de dün gece HB üzerinden VP kartla alışveriş yapmaya çalıştım işlem başarılı oldu. Normalde 3-4 kere denedim hep hata verdi, düzeltmişler onu. Bynogame kısmı da düzeltilir yakında.

burakatan

80+
Ben de dün gece HB üzerinden VP kartla alışveriş yapmaya çalıştım işlem başarılı oldu. Normalde 3-4 kere denedim hep hata verdi, düzeltmişler onu. Bynogame kısmı da düzeltilir yakında.
Şimdi burada önemli olan kısım pos olarak hangi yöntemi kullandıkları. Kod geldiği zaman yazar mesela Param/Hepsipay diye. Hepsipay Param kullandığı için hata veriyor. Mesela ben dün 300'e 150 TL kampanyasından faydalanmak için Hepsipay'e bakiye yükleme çalışmıştım daha sonra kullanırım diye ama Param pos kullandığı için hata vermişti. Kart eklemeye bile izin vermiyordu. Normal Hepsiburada üzerinden direkt alırsanız Hepsipay olarak değil Hepsiburada olarak (Param değil kendi posunu kullanıyor) çektiğinden problem yaşanmıyor. Bu sebeple Vpay kartımı HB'ye ekleyebildim. Alışveriş de yapabiliyorum ama HB'nin kendi cüzdanı yok. Hepsipay'in var. İşin sıkıntılı yönü bazen HB üzerinden direkt alışveriş yaparken bile Hepsipay ile ödeme yöntemini seçebiliyor sistem. Böyle bir sorun yaşarsanız iki kartla ödeme yöntemini kullanın. 1 kuruş başka karttan kalanı Vpay kartından çekin. O zaman kendi posunu kullanıyor.

Vodafone yılbaşından sonra HB ile anlaşma yapmış. Yanımda uygulamasına girerseniz görürsünüz. Yanımda'nın kendi mağazası kalkmış. Belki artık Hepsipay üzerinden ödeme yöntemini de aktif hale getirirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
İlteriş İlteriş
Şimdi burada önemli olan kısım pos olarak hangi yöntemi kullandıkları. Kod geldiği zaman yazar mesela Param/Hepsipay diye. Hepsipay Param kullandığı için hata veriyor. Mesela ben dün 300'e 150 TL kampanyasından faydalanmak için Hepsipay'e bakiye yükleme çalışmıştım daha sonra kullanırım diye ama Param pos kullandığı için hata vermişti. Kart eklemeye bile izin vermiyordu. Normal Hepsiburada üzerinden direkt alırsanız Hepsipay olarak değil Hepsiburada olarak (Param değil kendi posunu kullanıyor) çektiğinden problem yaşanmıyor. Bu sebeple Vpay kartımı HB'ye ekleyebildim. Alışveriş de yapabiliyorum ama HB'nin kendi cüzdanı yok. Hepsipay'in var. İşin sıkıntılı yönü bazen HB üzerinden direkt alışveriş yaparken bile Hepsipay ile ödeme yöntemini seçebiliyor sistem. Böyle bir sorun yaşarsanız iki kartla ödeme yöntemini kullanın. 1 kuruş başka karttan kalanı Vpay kartından çekin. O zaman kendi posunu kullanıyor.

Vodafone yılbaşından sonra HB ile anlaşma yapmış. Yanımda uygulamasına girerseniz görürsünüz. Yanımda'nın kendi mağazası kalkmış. Belki artık Hepsipay üzerinden ödeme yöntemini de aktif hale getirirler.
Her Şey Yanımda'yı kaldırmaları kötü oldu. Yanımda Premium'dan gelen 350'ye 100 kuponu ve 100 lira cüzdan kodunu aynı anda kullanıp 350 liralık Razer Gold alıyordum. Cebimden 150 lira çıkıyordu. Bunu 2 farklı hesaptan yapıyordum ve Razer Gold'u biriktirip Amazon kopununa çeviriyordum 😂. Şimdi 350/100 olanı HB'de kullanabiliyoruz ama 100 liralık cüzdan kodunu nerede kullanacağız? Para VP kartta olmadığı için online alışverişte ya da QR ile çekmede kullanamayız. Sadece Vodafone uygulaması içinde kullanabiliriz sanırım ama ne alınabilir ki ek paket dışında?

Top Bottom