Şimdi burada önemli olan kısım pos olarak hangi yöntemi kullandıkları. Kod geldiği zaman yazar mesela Param/Hepsipay diye. Hepsipay Param kullandığı için hata veriyor. Mesela ben dün 300'e 150 TL kampanyasından faydalanmak için Hepsipay'e bakiye yükleme çalışmıştım daha sonra kullanırım diye ama Param pos kullandığı için hata vermişti. Kart eklemeye bile izin vermiyordu. Normal Hepsiburada üzerinden direkt alırsanız Hepsipay olarak değil Hepsiburada olarak (Param değil kendi posunu kullanıyor) çektiğinden problem yaşanmıyor. Bu sebeple Vpay kartımı HB'ye ekleyebildim. Alışveriş de yapabiliyorum ama HB'nin kendi cüzdanı yok. Hepsipay'in var. İşin sıkıntılı yönü bazen HB üzerinden direkt alışveriş yaparken bile Hepsipay ile ödeme yöntemini seçebiliyor sistem. Böyle bir sorun yaşarsanız iki kartla ödeme yöntemini kullanın. 1 kuruş başka karttan kalanı Vpay kartından çekin. O zaman kendi posunu kullanıyor.
Vodafone yılbaşından sonra HB ile anlaşma yapmış. Yanımda uygulamasına girerseniz görürsünüz. Yanımda'nın kendi mağazası kalkmış. Belki artık Hepsipay üzerinden ödeme yöntemini de aktif hale getirirler.