Arama sonuçları: *

1. kaani

80 BİN TL Oyuncu Bilgisayarı için ödeme yöntemleri

Kredi kartında o kadar limit varsa, taksit imkanı da sunuluyorsa neden zorluk çıksın ki :D Ödeyebilecek misin, asıl soru bu.
  2. kaani

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

Bir tek bana mı problemsiz geldi bu kart :D 5-6 gün sürdü araya hafta sonu girmesine rağmen.
  3. kaani

Sabah geldi bana da bildirimi, istedim bakalım gelecek mi.
  4. kaani

Nays cashback kazanılan max miktar

Nays olmasa şu kadar fazla ödemiş olacaktım :D
  5. kaani

Dört gözle bekliyorum :D Aynı şekilde hocam...
  6. kaani

Her kuruşu Nays sanal kartla harcıyordum, bana vermemiş. Yakışmadı Nays :D
  7. kaani

İninal kullanım ücreti kaldırılıyor

Merhaba, az önce İninal uygulamasından gelen bildirim ile öğrendim. İninal 14 Şubat 2024 tarihinden itibaren 2 TL olan aylık kullanım bedelini artık kaldırıyor. Konu hakkında ne düşüyorsunuz, sizce artık kullanılır mı? Bildirim:
  8. kaani

🔥🔥 NAYS 1. YILA ÖZEL HEDİYE PARA KAMPANYASI 24 SAATLİK (BİTTİ) 🔥🔥

En azından market alışverişinde %10 var, o da işime gelir. Ama bu 100 TL de tatlı olurdu :D
  9. kaani

🔥🔥 NAYS 1. YILA ÖZEL HEDİYE PARA KAMPANYASI 24 SAATLİK (BİTTİ) 🔥🔥

Sanal markette görür ama fiziki mağazada görmüyor galiba, ben fiziki mağazadan aldım gelmeyecek galiba. Neyse :D
  10. kaani

papara bana beleş 50tl trendyol parası yollamış

Kart bilgileri yalan oldu geçmiş olsun
  11. kaani

Nays ile steam cashback ?

4 ile başlayan kartlar VISA kartlardır. 5 ile başlayan kartlar MasterCard kartlardır. Bu bağlamda VISA seçmelisiniz.
  12. kaani

Nays ile steam cashback ?

Evet %20 geri ödeme ile o fiyata gelecek. Bu geri ödeme kampanyası 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek, sonrasında yenilerler mi bilmiyorum. Satın alımı tamamladıktan sonra 1-2 iş günü içerisinde geri ödeme geliyor, ben 4-5 defa geri ödeme kampanyasından yararlandım ve ertesi günü geri...
Top Bottom