Kartsız olarak iş bankası bankamatiklerinden çekiliyor.Kartta kalan paranı çekemiyorsun ama onu söyleyeyim.
steamde hangi ödeme yöntemini seçmek gerekiyor bunun için? visa mı? işbankası(boacompra) olan mı?Evet %20 geri ödeme ile o fiyata gelecek. Bu geri ödeme kampanyası 28 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek, sonrasında yenilerler mi bilmiyorum. Satın alımı tamamladıktan sonra 1-2 iş günü içerisinde geri ödeme geliyor, ben 4-5 defa geri ödeme kampanyasından yararlandım ve ertesi günü geri ödeme yansımıştı. @sameenshaw hocamızın da dediği gibi İşbank müşterisi olmalısınız parayı göndermek için. Yani geri ödeme çekilebilir.
visasteamde hangi ödeme yöntemini seçmek gerekiyor bunun için? visa mı? işbankası(boacompra) olan mı?
teşekkürler.
umarım ödemeleri yaparlar.Hocam merhaba ben 3 şubatta crysis serilerini aldım cashback ile 1 hafta oldu neredeyse gelen giden yok 3 iş günü içinde gelir dediler 6 iş günü oldu gelen yok halen her gün müşteri hizmetlerine bağlanıp söylüyorum kayıt açtık falan diyorlar bir iş yaptıkları yok böyle uygulamanın Allah belasını versin kısaca eğer bu kadar bekletilip mağdur edilip ekstra indirim vs vs vermezlerse daha kullanmam kimseye de önermem
4 ile başlayan kartlar VISA kartlardır. 5 ile başlayan kartlar MasterCard kartlardır. Bu bağlamda VISA seçmelisiniz.steamde hangi ödeme yöntemini seçmek gerekiyor bunun için? visa mı? işbankası(boacompra) olan mı?
teşekkürler.4 ile başlayan kartlar VISA kartlardır. 5 ile başlayan kartlar MasterCard kartlardır. Bu bağlamda VISA seçmelisiniz.
Geldi mi hocamHocam merhaba ben 3 şubatta crysis serilerini aldım cashback ile 1 hafta oldu neredeyse gelen giden yok 3 iş günü içinde gelir dediler 6 iş günü oldu gelen yok halen her gün müşteri hizmetlerine bağlanıp söylüyorum kayıt açtık falan diyorlar bir iş yaptıkları yok böyle uygulamanın Allah belasını versin kısaca eğer bu kadar bekletilip mağdur edilip ekstra indirim vs vs vermezlerse daha kullanmam kimseye de önermem