thefirstdisciple
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
%20 steam cashback devam ediyor mu? ediyorsa steam cüzdana yükleme yaptığımda da cashback veriyor mu yoksa sadece direkt oyun aldığımda mı?
cüzdana para ekleyince paparada oluyor naysda oluyormu bilmem%20 steam cashback devam ediyor mu? ediyorsa steam cüzdana yükleme yaptığımda da cashback veriyor mu yoksa sadece direkt oyun aldığımda mı?
para yükleme de oyun almada'da %20 cashback var%20 steam cashback devam ediyor mu? ediyorsa steam cüzdana yükleme yaptığımda da cashback veriyor mu yoksa sadece direkt oyun aldığımda mı?
yani mesela 700 liralık oyun alsam yine 100 lira verir dimipara yükleme de oyun almada'da %20 cashback var
en geç 3 gün içinde hesabına yatıyor 31 temmuza kadar süresi var
eğer yatmazsa destekle iletişime geçersin hallediyorlar
Evet verir unutma alabileceğin cashback maximum 100tlyani mesela 700 liralık oyun alsam yine 100 lira verir dimi
evetyani mesela 700 liralık oyun alsam yine 100 lira verir dimi
Hocam 900 liralık oyun aldım geçen gün bu muhabbeti bilmiyorum.. cashback nasıl alınıyorpara yükleme de oyun almada'da %20 cashback var
en geç 3 gün içinde hesabına yatıyor 31 temmuza kadar süresi var
eğer yatmazsa destekle iletişime geçersin hallediyorlar
Steam cüzdana da verir, herhangi bir steam harcamasına verir. Kampanya halen devam ediyor. İade yaparsanız cashbackler geri alınır.%20 steam cashback devam ediyor mu? ediyorsa steam cüzdana yükleme yaptığımda da cashback veriyor mu yoksa sadece direkt oyun aldığımda mı?
evetyani mesela 700 liralık oyun alsam yine 100 lira verir dimi
hocam 3 gün içinde otomatik olarak yatıyor hesabınıza 100tlHocam 900 liralık oyun aldım geçen gün bu muhabbeti bilmiyorum.. cashback nasıl alınıyor