nays ile steam cashback

Reaksiyon skoru
18
%20 steam cashback devam ediyor mu? ediyorsa steam cüzdana yükleme yaptığımda da cashback veriyor mu yoksa sadece direkt oyun aldığımda mı?

%20 steam cashback devam ediyor mu? ediyorsa steam cüzdana yükleme yaptığımda da cashback veriyor mu yoksa sadece direkt oyun aldığımda mı?
cüzdana para ekleyince paparada oluyor naysda oluyormu bilmem

para yükleme de oyun almada'da %20 cashback var
en geç 3 gün içinde hesabına yatıyor 31 temmuza kadar süresi var
eğer yatmazsa destekle iletişime geçersin hallediyorlar

yani mesela 700 liralık oyun alsam yine 100 lira verir dimi

Hocam 900 liralık oyun aldım geçen gün bu muhabbeti bilmiyorum.. cashback nasıl alınıyor

Steam cüzdana da verir, herhangi bir steam harcamasına verir. Kampanya halen devam ediyor. İade yaparsanız cashbackler geri alınır.

yani mesela 700 liralık oyun alsam yine 100 lira verir dimi
evet
Hocam 900 liralık oyun aldım geçen gün bu muhabbeti bilmiyorum.. cashback nasıl alınıyor
hocam 3 gün içinde otomatik olarak yatıyor hesabınıza 100tl
eğer 3 gün sonunda yatmazsa desteğe yazın şu harcamamdan cashback gelecekti diye ama gelmedi diyin onlar yatırıyor 1-2 gün içinde bende yaşamıştım bir kere

steam üzerinden steam bakiyesi alip cashbackide hesaba yatan var mı ben nays içindeki desteğe sordugumda yok demislerdi

Geri