Hepsi steam mı?Bu nasıl oldu o zaman
İş Bankası'ndan bahsediyoruz.Bu Nays millete para dağıtıp duruyorsa bunlar parayı nasıl kazanıyor?
Nays para dağıttığı için herkes parasını naysa yatırıyor iş bankasıda bu parayı değerlendiriyor.Bu Nays millete para dağıtıp duruyorsa bunlar parayı nasıl kazanıyor?
Hayır değil, içinde trendyol getiryemek steam n11 vs. bir sürü şey var. Fark ediyor mu o ?Hepsi steam mı?
Benim e ticaretteki kampanya limiti dolunca bana vermemişti
Hepsinin ayrı ayrı sınırı var hocamHayır değil, içinde trendyol getiryemek steam n11 vs. bir sürü şey var. Fark ediyor mu o ?
Çok yaşa dostum ya, bunu merak ediyordum işte. Daha açık anlamak için şunu da sorayım sana, misal steam max 100 getir max 100 gibi değil mi ?Hepsinin ayrı ayrı sınırı var hocam
Toplam 100tl değil sınır
Aynen yazdığın gibi ama o sınırların detayını görmek için kampanyalardan bak şu an ezberimde yok tabii kiÇok yaşa dostum ya, bunu merak ediyordum işte. Daha açık anlamak için şunu da sorayım sana, misal steam max 100 getir max 100 gibi değil mi ?
eyvallah dostum ayağına taş değmesin iyi forumlarAynen yazdığın gibi ama o sınırların detayını görmek için kampanyalardan bak şu an ezberimde yok tabii ki
Ne demek hocam. Size de iyi forumlareyvallah dostum ayağına taş değmesin iyi forumlar