Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

Favori 'Yeni Nesil' Sanatçınız

Şanışer 2000 civarı başlamış nasıl eski nesi? Aklıma gelmiyor, eski güzeldir kafasına yatmıyorum ama hiç zevkle dinlediğim şarkıcı yok, hatta sanatçı yok
  2. Aybars Han

Elektro Gitar Seti Önerir misiniz?

Hocam gidip bilenleri gösterin deli oluyorum önce klasik sonra akustik sonra elektro diyenlere. Onları boş verin gitsin bilmedikleri konularda bu işler öyle kolay olmaz seviye seviye gideceksin yegenim kafası insanlar. 4 5 k lık gitarlara güvenebilirsin bence ama paran varsa 10k niye olmasın :D...
  3. Aybars Han

Bir rap şarkısı nasıl yapılır?

hemen hemen çözdüm sadece cümle sonunda değil benim verdiğim örnekde öyle. teşekkürler üzerinde biraz çalışacağım
  4. Aybars Han

İçime his doğdu biri newschool yapcaksan yardım etmeyelim diye nasılsa öyle çıktı lan fjdkhgdkgh neyse öyle bir amacım yok şükür. Bu arada flow kafiyelerin üst üste getirilmesi demişsin bunu en iyi yapanlar şeho ile defkhan o zaman yada doğru anlamış mıyım şehinşahın birinden örnek vereyim. Bir...
  5. Aybars Han

Flow akışkanlık olarak geçiyor ama hala ne olduğunu anlayamadım. Flow nasıl daha iyi yapılır yada teknik olarak nedir?
  6. Aybars Han

yani bazen beatin üzerine söz yazdığımda uyumsuz oluyor onları iyi ayarlayıp gelişmek şeklinde dedim. Bi de fl zor bir program mı biraz kurcaladım kabus gibi .d
  7. Aybars Han

Teşekkürler başka konulara baktığımda free basit beatlerden sürekli çalış ritim kaçırma vs. diyorlardı. Beat yapmayı nasıl daha hızlı öğrendiniz? Bir kanal önerisi vb. verirseniz sevinirim. 1682748801
  8. Aybars Han

Benim öğrendiğime göre beatin üstüne söz yazılcakmış bende free beatler üzerinde denedim bazen bazı yerleri kaçırıyorum onun dışında sıkıntı yok gibi. Peki sözün üstüne beat yapılabilir mi? ve nasıl daha fazla gelişebilirim? 1682747511 .....hort
  9. Aybars Han

Epik rap dissleşmeleri

Peki ceg vs şer kim aldı ceg aldı diye biliyorum
  10. Aybars Han

Epik rap dissleşmeleri

Bildiğim kadarıyla şer rota yı desteklediğini ama bunu videoya çekip ortalığı birbirine vermesi yanlış olduğunu söylemişti rota da kudurmuştu en son bildiğim kadarıyla şer almıştı peki güya dan sonra cevap verdi mi rota bide rotaya neden sinirlisin bu kadar
  11. Aybars Han

Epik rap dissleşmeleri

Şanışer biliyorsanız şer vs rota kim aldı sizce güya2 sağlamdı ama rota da çok sinirli adam olayları tam bilmiyorum 1681310507 oda var şimdi hidra çok pis duruma getirmişti grogiyi freestyle fln müq.
  12. Aybars Han

Epik rap dissleşmeleri

Sence no1 şeho kim aldı
  13. Aybars Han

Epik rap dissleşmeleri

Değişik bi konu olcak ama güzel olacak bence. burda rap severlerle birlikte en eğlenceli süren disslerin kim kazandı vs. tartışacağız konu açmak gerekirse şehinşah no1 çok ironik bi dissleşmeydi tam kimin kazandığını hatırlamıyorum ama ikiside iyi laff sokmuştu.
  14. Aybars Han

Şanışer'in en iyi nakaratları

Şanışer benim en sevdiğim sanatçılardan bazı kişiler sadece rap olarak bakıp baya aşağı da olduğunu söylüyor ki ben de ceza yı no 1 i hidrayı şer in önüne koyarım öyle bakarsak. Ama o az miktarda auyo tune suz sesi ve nakaratları gibi şeyler şeri çok sevmemi sağlıyor. Üstelik battle hali nin de...
  15. Aybars Han

Müzik Hakkında Her şey

Şimdi oda hss değilmiş demiştim hss önerebilir misiniz 1678016349 Ibanez GRG170DX mu yoksa https://www.zuhalmuzik.com/ibanez-grx40-bkn-elektro-gitar-98793 bu mu
  16. Aybars Han

Müzik Hakkında Her şey

ıbanez GRG170DX muydu yoksa bu az önce attığım mı hocam aralarında çok fark yok (ıbanez 2.el baktım) bide ses kartı ne almalıyım ona da öneri yapabilir misiniz? bide kulaklık kendi herhangi bir kulaklığıma bağlayabiliyor muyum çok bilgim yok. 1678015996 Hocam bide az önce attığım hss değilmiş...
  17. Aybars Han

Müzik Hakkında Her şey

ıbanez öneriyorsunuz ancak değil mi? 1678015605 https://www.zuhalmuzik.com/squier-mm-strat-hard-tail-red-elektro-gitar-0370910558 peki bu hocam
  18. Aybars Han

Müzik Hakkında Her şey

https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-kst-62sss-grwn-vwh-62-sss-gulagaci-beyaz-elektro-gitar-kst-62sss-grwn-vwh bu alınır mı hocam
  19. Aybars Han

Müzik Hakkında Her şey

Arada deredeyim hocam hss uygun diye gördüm.
  20. Aybars Han

Müzik Hakkında Her şey

Kurs hakkında dediklerim komik ama işte ondan sonrası sinir bozucu ve üzücü hocam bütçe olarak 3000 max 4000. 1677931310 2.el daha iyi olacağını düşünüyorum o paraya 1677931439 bide ses kartı
Top Bottom