Arama sonuçları: *

• Users: Banxtre
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. B

Saz/bağlama türkü önerisi

Telli Turnam Dostum Bir Tek Dostun Bir Tek Gülü Ötme Bülbül
  2. B

En sevdiğiniz lirikal parçalar

Sagopa Kajmer- Istakoz Gassalın biriyle iki kelâm dilime hasıl oldu Vardı yanıma dedi: "Yaşam ölüm kadar soğuktu!"
  3. B

Uzun Yolda Dinlenecek Müzik Önerisi/Tavsiyesi

Pek tarzın değil ama seveceğinden eminim: Neşet Ertaş -Yolcu
  4. B

En sevdiğiniz şarkıyı önerin

5. B

Saian'ı seviyor musunuz?

İyi hoş ama çağın gerisinde kaldı diye düşünüyorum. Karaçalı ft'i efsanedir bu arada dinlemeyenlere önerimdir.
  6. B

BossLig 4 Değerlendirme![Defkhan,Joker,Da Poet,Kezzo,Tankurt Manas,Mirac,Kurşun]

Özgünlük sağlamayıp eskilerden yana ağlarsa piyasadan silinmesi çok sürmez. Hep aynı konu sıktı artık bence. Rap müzikte anlamlı yazıp bunu flow ile harmanlamak kolay değil malesef anlamsız sözler de bulunabiliyor parçalarda.
  7. B

BossLig 4 Değerlendirme![Defkhan,Joker,Da Poet,Kezzo,Tankurt Manas,Mirac,Kurşun]

Bu arada Miraç'ın eski mevzulardan prim kasması sıktı artık.
  8. B

Gerçekten öyle,Kezzo adlı MC çok boş gereksiz küfür ediyor.
  9. B

spade427 ft Şehinşah - MATRIX Nasıl Olmuş?

Spade'in flow yeteneği çok hoşuma gitti açıkçası siz ne düşünüyorsunuz?
  10. B

spade427 ft Şehinşah - MATRIX Nasıl Olmuş?

Ben çok beğendim.
  11. B

Ati242 dipsomania albümünü beğendiniz mi?

Maserati Flow ,Sago Düeti ve Kapa Gözlerini efsane olmuş.
  12. B

Ceza mı Sagopa mı?

İkisinin de yeri çok ayrı. İkisi de kültüre emek vermiş saygıdeğer insanlar.
  13. B

erdal erzincan arif sağ bağlama method kitabı

Hocam nota öğrenince türküyü söylemek imkansızlaşıyor .Ben nota dizgisi ile öğrendim 8 yıl önce hala türküleri söz olarak değil nota olarak ezberliyorum. Mümkünse kulaktan çıkarmak daha iyi olacaktır türküleri ama tabii siz de haklısınız, çok doğru kaynaklar yok internette yazılı olarak.
  14. B

erdal erzincan arif sağ bağlama method kitabı

3 Senedir çalıyorsan çok yetkin olman gerekiyor bağlamada.Saydığın isimler bilindik diye biliyorum lakin yeni teknikler öğrenmek için youtube mecrasındaki videolardan öğrenmek daha doğru olacaktır. Tercih senin fakat ben ilk başladığım 3 ay sonrasında yazılı kaynak kullanmadan ustalardan...
  15. B

Başlangıç için hangi gitardan başlamalıyım ?

Gitar türü olarak klasik gitardan başlamanızı öneririm çünkü akustik gitarlar yeni başlayanlar için akor basmakta zorluk yaşatabiliyor ve aynı zamanda parmakları acıtıyor diyebilirim . Gitar marka ve modellerini uzun zamandır takip etmiyorum ancak şunu söyleyebilirim aldığınız gitarda tel...
  16. B

SAGOPA KAJMER SALDIRGROUND YAYINDA !

Etiket bildirimi gelmedi daha yeni görüyorum postu ... Beatler tek başına konuşuyor fazla söze gerek yok. Sago yine yapmış.
  17. B

DA POET Kendini Bul Albümü Yayında

Ben 7 Mayıs'ı bekliyorum :). Feat diyorlar 7 kişi diyorlar heyecanlandırıyorlar.
  18. B

Akustik gitarla mı yoksa klasik gitarla mı başlamalıyım ?

Gitarın kalitesine göre değişir lakin biraz da zevk meselesi. Ben akustik çok beğeniyorum sebebine gelecek olursak bağlama kökenli olduğum için sanırım.
  19. B

Akustik gitarla mı yoksa klasik gitarla mı başlamalıyım ?

Öğrenmek için klasik gitar. Akustik gitardaki akorları basmak seni zorlayabilir.
  20. B

Gazapizm ve Sagopa güzel parçalari

Başlık pek öyle demiyor :D . Sagopa Kajmer -Dalgın Sagopa Kajmer- İyi Bilirim Edit:Başlık düzenlenmiş.
Geri