Başlangıç için hangi gitardan başlamalıyım ?

Reaksiyon skoru
1
Screenshot_2021-05-22-13-53-21-670_com.android.chrome.jpg

ben yeni yeni gitar çalmaya başlamayı düşünüyorum acaba bu nasıl bir gitar yardımcı olur musunuz ?

Gitar türü olarak klasik gitardan başlamanızı öneririm çünkü akustik gitarlar yeni başlayanlar için akor basmakta zorluk yaşatabiliyor ve aynı zamanda parmakları acıtıyor diyebilirim .

Gitar marka ve modellerini uzun zamandır takip etmiyorum ancak şunu söyleyebilirim aldığınız gitarda tel markası ve tekne kalitesi önemlidir, eger zamanla hızlı öğrenirim gitarımı değiştiririm ileride diyorsanız herhangi bir eğitim gitarı işinizi görecektir.

Kullanmadım ama almanızı tavsiye etmem, ne tarz müzikle uğraşacaksınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keyfi olarak heves ettim gitar çalmaya çok yüksek hedeflerim yok öğrenip kendi çapımda çalmak sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gitar türü olarak klasik gitardan başlamanızı öneririm çünkü akustik gitarlar yeni başlayanlar için akor basmakta zorluk yaşatabiliyor ve aynı zamanda parmakları acıtıyor diyebilirim .

Gitar marka ve modellerini uzun zamandır takip etmiyorum ancak şunu söyleyebilirim aldığınız gitarda tel markası ve tekne kalitesi önemlidir, eger zamanla hızlı öğrenirim gitarımı değiştiririm ileride diyorsanız herhangi bir eğitim gitarı işinizi görecektir.
Teşekkür ederim büyük ihtimalle dediğiniz gibi olucak ileriki zamanlarda gitarımı değiştirme olasılığım yüksek. Şu anlık bu gitarla başlayabilirim

Geri