Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Herkes sevdiği spotify şarkı listesini atsın

Bu saatler Müslüm Gürses saatleri kardeşim. Rastgele aç dinle.
  2. Erdem Arslan

Alarm sesi onerisi muzik

3. Erdem Arslan

Herkes 1 tane old school'a ait şarkı bıraksın

Bu parçayı zaten çok az insan biliyordu. 43m görüntelenme bana çok fazla geldi bana. Beat'i inanılmaz iyi bence.
  4. Erdem Arslan

Herkes 1 tane old school'a ait şarkı bıraksın

Bu old school mu yoksa daha geriye gitmek lazım mı? Bunu açıp NFS Underground 2'de çok fena piyasa yapıyordum.
  5. Erdem Arslan

Geceye Bir Şarkı Bırakın ♪

Bu şarkının introsu çok güzel. Beni anlamsız yere mutlu ediyor. Bu gecenin şarkısı bu olsun. Bu arada ırz düşmanı, aşk adamı, başkasının çocuğuna babalık yapan garip çar İcardi'ye selam olsun.
  6. Erdem Arslan

Spotify premium apk nasıl indirilir

Forumda kaçak link yasak diye biliyorum
  7. Erdem Arslan

Herkes en son dinlediği şarkıyı atsın

Gold day to be alive sir
  8. Erdem Arslan

🎵 Gündüze Bir Şarkı Bırak 🎵

Gündüze pek gitmez ama
  9. Erdem Arslan

Hidra hakkındaki düşünceniz nelerdir?

Lisede veya ilkokulda tomurcuklanarak ürerler diye öğretilmişti ama eşeyli de üreyebilirler
  10. Erdem Arslan

Dinlerken kendinizden geçtiğiniz şarkı?

Son albümündeki zincir parçası da çok iyi. Dinlemediysen tavsiye ederim.
  11. Erdem Arslan

Dinlerken kendinizden geçtiğiniz şarkı?

Half Alive - still feel Dünyadaki tek The Wire hayranı olarak domaje - way down in the hole un baş kısmı. Halsey - nightmare Aerosmith- dream on Pixies - where is my mind Daft punk - instant crush Bb king - the thrill is gone Oasis - stop crying your heart Tame Impala - the less ı know the...
  12. Erdem Arslan

Spotify ücretlerine zam geldi

Doğru yolu bulmuşsun kardeşim. YouTube daki içerip Spotify ı 10a katlar. Ben eski bir müzisyenin konser kaydını dinlemek istiyorum adamın Spotify da single ı bile yok. Bir müzik veritabanı olarak YouTube dan daha az içerik içermesi çok saçma geliyor bana. Adamların umrumda bile değil.
  13. Erdem Arslan

Spotify ücretlerine zam geldi

YouTube music ne kadar. Milletteki bu Spotify düşkünlüğünü çözebilmiş değilim. YouTube ta her şey var. Hayır YouTube gibi kullanışlı da değil.
  14. Erdem Arslan

Elektro Gitar Tavsiyesi

2. El almanı tavsiye ederim. insanlar bir hevesle gitar alıyorlar sonra çalamadıkları için bırakıyorlar çünkü uzun sürüyor öğrenmesi. Bu nedenle çok fazla 2. El ilan var. Elektrodan anlamadığım için öneride bulunamam akustikçiyim. Yalnız büyükşehirlerde yaşamıyorsan 2. El olayı da sıkıntılı.
  15. Erdem Arslan

Bu Şarkı Hangi Tür ?

Aleyna tilki tarzı bu
  16. Erdem Arslan

F/P Elektro gitar amfisi başlangıç için

2. El al kalite al.
  17. Erdem Arslan

akustik gitar önerisi

Ad810 aldım 3 sene önce. Taş gibi gitar.
Top Bottom