istanbulda yaşıyorum ikinci el alabilirim ama bir yerde duymuştum galiba 2.el amfilerde çok sorun oluyor diyeBütçeniz nedir? 2. El alma imkanınız var mı? Hangi şehirlerden alabilirsiniz?
örneğim marka model2. El al kalite al.
elektro ve amfi için bütçeniz aşağı yukarı olarak nedir? Belirli bir bütçe söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.istanbulda yaşıyorum ikinci el alabilirim ama bir yerde duymuştum galiba 2.el amfilerde çok sorun oluyor diye
valla elimde washburn wr154 model gitar var 2.el almıştım bütçe olarak da piyasaya çok hakim değilim ama max 3k diyebilirim o da çok zorlarsam ona 2k civarı diyebilirizelektro ve amfi için bütçeniz aşağı yukarı olarak nedir? Belirli bir bütçe söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.
Ürünün nasıl alınacağını bilirsen pek bir problem olmaz. Amfimi de Gitarımı da 2. elden aldım ve oldukça memnunum.
Elinizdeki gitarla neden devam etmiyorsunuz? Başlangıç seviyesi için güzel bir model.valla elimde washburn wr154 model gitar var
yok gitar değiştirmeyeceğim zaten amfi sadece. Yanlış anlaşılma oldu galibaElinizdeki gitarla neden devam etmiyorsunuz? Başlangıç seviyesi için güzel bir model.
Eğer elinizde bu gitar varsa bütçenin tamamını Amfiye ayırırsanız çok güzel tonlar alabilirsiniz. Tonu gitardan çok amfi etkiler bildiğiniz üzere.
Ah pardon hocam ben elektro gitar ve amfi olarak okumuşum konuyu çok pardon özür diliyorum.yok gitar değiştirmeyeceğim zaten amfi sadece. Yanlış anlaşılma oldu galiba
yok önemli değil fiyatı galiba ortalama 3950 ile 4000 arası biraz zorlarsam kendimi alabilirimAh pardon hocam ben elektro gitar ve amfi olarak okumuşum konuyu çok pardon özür diliyorum.
Blackstar ID Core 10 V3 veya 20 V3 alın. Ses kartı olarak bilgisayara bağlayıp kayıtta alabiliyor veya gerekli programlarla tüm tonları elde edebiliyorsunuz..
Bu bütçelerde rahatlıkla bulunur.
2. Elde temiz ve bütçenize uygun olarak bulabilirsinizyok önemli değil fiyatı galiba ortalama 3950 ile 4000 arası biraz zorlarsam kendimi alabilirim
bu amfinin iyi olduğunu duymuştum bir yerlerden teşekkür ederim