Neler Yeni

F/P Elektro gitar amfisi başlangıç için

Ahmetooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet
Başlangıç seviyesi elektro gitar amfi önerisi lazım ucuz ve f/p olursa çok iyi olur

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
2. El al kalite al.

Ahmetooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
istanbulda yaşıyorum ikinci el alabilirim ama bir yerde duymuştum galiba 2.el amfilerde çok sorun oluyor diye
elektro ve amfi için bütçeniz aşağı yukarı olarak nedir? Belirli bir bütçe söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.
Ürünün nasıl alınacağını bilirsen pek bir problem olmaz. Amfimi de Gitarımı da 2. elden aldım ve oldukça memnunum.

Ahmetooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet
elektro ve amfi için bütçeniz aşağı yukarı olarak nedir? Belirli bir bütçe söylerseniz ona göre öneri yapabilirim.
Ürünün nasıl alınacağını bilirsen pek bir problem olmaz. Amfimi de Gitarımı da 2. elden aldım ve oldukça memnunum.
valla elimde washburn wr154 model gitar var 2.el almıştım bütçe olarak da piyasaya çok hakim değilim ama max 3k diyebilirim o da çok zorlarsam ona 2k civarı diyebiliriz

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
valla elimde washburn wr154 model gitar var
Elinizdeki gitarla neden devam etmiyorsunuz? Başlangıç seviyesi için güzel bir model.
Eğer elinizde bu gitar varsa bütçenin tamamını Amfiye ayırırsanız çok güzel tonlar alabilirsiniz. Tonu gitardan çok amfi etkiler bildiğiniz üzere.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Cankılıç
Elimde Nux Mighty 20 BT var . 1 yıl kadar önce bı hevesle gitar ve amfi almıştım . 4-5 kere kullandım kutusuyla falan duruyor . İlgilenirsen konuşabiliriz .

Ahmetooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet
Elinizdeki gitarla neden devam etmiyorsunuz? Başlangıç seviyesi için güzel bir model.
Eğer elinizde bu gitar varsa bütçenin tamamını Amfiye ayırırsanız çok güzel tonlar alabilirsiniz. Tonu gitardan çok amfi etkiler bildiğiniz üzere.
yok gitar değiştirmeyeceğim zaten amfi sadece. Yanlış anlaşılma oldu galiba :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
yok gitar değiştirmeyeceğim zaten amfi sadece. Yanlış anlaşılma oldu galiba :D
Ah pardon hocam ben elektro gitar ve amfi olarak okumuşum konuyu çok pardon özür diliyorum.

Blackstar ID Core 10 V3 veya 20 V3 alın. Ses kartı olarak bilgisayara bağlayıp kayıtta alabiliyor veya gerekli programlarla tüm tonları elde edebiliyorsunuz..
Bu bütçelerde rahatlıkla bulunur.

Ahmetooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ahmet
Ah pardon hocam ben elektro gitar ve amfi olarak okumuşum konuyu çok pardon özür diliyorum.

Blackstar ID Core 10 V3 veya 20 V3 alın. Ses kartı olarak bilgisayara bağlayıp kayıtta alabiliyor veya gerekli programlarla tüm tonları elde edebiliyorsunuz..
Bu bütçelerde rahatlıkla bulunur.
yok önemli değil :) fiyatı galiba ortalama 3950 ile 4000 arası biraz zorlarsam kendimi alabilirim
bu amfinin iyi olduğunu duymuştum bir yerlerden teşekkür ederim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,124
Üyeler
166,158
Son üye
aRD1
Top Bottom