Neler Yeni

10.000 TL Elektro Gitar Önerisi 🎸

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
2000 TL civarında Behringer UM2 var. Kendim kullanıyorum ama belli bir seviyeye geldikten sonra hiç tatmin etmiyor. Başlangıç için alınır, bütçeyi daha yukarı çıkarırım derseniz Focusrite modellerine bakarız.
Çok teşekkür ederim Behringer UM2 bana uygun gibi. M-Audio M-Track Solo nasıldır?

Ayrıca hiç bilgisi olmayan biri olarak ayarlarım nasıl olmalı? İnsanların ses ayarları bulup paylaştığı bir yer var mıdır rehber olarak kullanabileceğim? Biliyorum başlangıçta pek işime yaramayacak, çalınacak müziğe ve gitara göre ayarlamak lazım.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok teşekkür ederim Behringer UM2 bana uygun gibi. M-Audio M-Track Solo nasıldır?

Ayrıca hiç bilgisi olmayan biri olarak ayarlarım nasıl olmalı? İnsanların ses ayarları bulup paylaştığı bir yer var mıdır rehber olarak kullanabileceğim? Biliyorum başlangıçta pek işime yaramayacak, çalınacak müziğe ve gitara göre ayarlamak lazım.
YouTube'da bir çok bilgilendirici video var bu konu hakkında. Ben black metal çaldığım için bu konuda pek sağlıklı tavsiye verebilir miyim emin değilim. Söylediğiniz ses kartı hakkında bir bilgim yok maalesef.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
YouTube'da bir çok bilgilendirici video var bu konu hakkında. Ben black metal çaldığım için bu konuda pek sağlıklı tavsiye verebilir miyim emin değilim. Söylediğiniz ses kartı hakkında bir bilgim yok maalesef.
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Jackson JS11 ve M-Track Solo ses kartını aldım. Peki programları ne yapacağım ücretsiz kullanabileceğim programlar var mıdır?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Jackson JS11 ve M-Track Solo ses kartını aldım. Peki programları ne yapacağım ücretsiz kullanabileceğim programlar var mıdır?
Rica ederim, ücretsiz kullanabileceğiniz programlar var fakat pek tatmin edici değiller. Ben size bir şeyler önereyim DM'den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom