Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

Mersinde albüm satan yer var mı

geçmiş olsun hocam istanbul harbiden bambaşka ya okul vs bitsin mesleği elime aldım mı dönücem büyük ihtimalle oraya geri
  2. Eyisha

mersine yeni geldim çarşıyı filanda bilmiyorum gitmedim hiç bakınıcam ama istanbulda olsaydım şuan gidicek yer çok kadıköy taksim taraflarında ama nasip değilmiş napalım sahibinden de bakınırız artık olduğu kadar hepsiburada'da da vardı bir kaç tane 2 cd aldım ordan saolasın hocam
  3. Eyisha

şu şekil cd formatında hocam mersinde biliyor musun birde hataydakinin yerini söyler misin hataylıyım denk gelirsem bakarım plaklar pahalı ve ilgimi çekmiyor kaset devri de bitti cdler hoşuma gidiyor evde bir kaç tane var daha arttırmak istiyorum
  4. Eyisha

mersinde rap müzik albümü satan bir yer var mı bildiğiniz
  5. Eyisha

Elektro keman için dönüştürücü önerisi

bilgim yok da bu konuda turkrock'a sorsan daha çabuk çözüm bulabilirsin bence kanka elektro gitar için baya yardımcı oldu orası (inş ban sebebi depildir bismillah)
  6. Eyisha

Efsane Oyun Müzikleri Listesi

lan silinmiş hatıralarım geri geldi niye yaptın ki böyle bir şey
  7. Eyisha

Yurtdışından gitar almak hakkında

sıkıntı oldu mu geri iade süreci vs nasıl işliyor peki jackson js11 almak istiyorum 4.5kya gelicek trde 7200 arada cok fark var bu sebepten yurtdışı düşünüyorum
  8. Eyisha

Yurtdışından gitar almak hakkında

sa dostlar thomann dan elektro gitar almayı düşünüyorum bayağı ucuza geliyor çünkü tr ye göre yarı yarıya nerdeyse yurtdışından gitar alınır mı ne gibi sıkıntılar çıkabilir iade süreci gerekirse nasıl işler gümrüğe takılır mı 150 euro sınırı dedikleri ne aydınlatabilecek bir aslan kardeşim yok mu ya
  9. Eyisha

Elektro gitardaki manyetiklerin farkı ne

saolasın hocam ben HSH bulmaya çalışıyorum 2. el olarak grg170dx yada grx70qa bulmaya çalışıyorum inş bulurum uyguna ya
  10. Eyisha

Bu müzik tarzında yada benzer müzik önerir misiniz

Şarkının adı Sleep Drifter nasıl denir bilmiyorum da böyle telli melli bir alet çalıyor ama beatle tekno bir hava katmış adamlar güzel harmanlamış bu marka model bişi bilen varsa atabilir mi 1685483072 bu arada spotify daki yayınlanan daha temiz sesi youtube dakini beğenmedim
  11. Eyisha

anladım hocam çok teşekkürler yanıtınız için
  12. Eyisha

arkadaşlar manyetiklerden az çok anlıyorum bir araştırma yaptım da ama aklıma takılan HH ile HSH arasındaki fark nedir HSS SSS ile filan ilgilenmiyorum ama HH ile HSH arasındaki fark nedir ?
  13. Eyisha

elektro gitarlar hakkında

şuan orta başlangıç ayar elektro + amfi 10 k hocam
  14. Eyisha

gitar çalmaya başlamak için gitar önerisi

hangi tarz müzik seviyorsan ona yönelik bir gitar al rock/metal seven birinin akustik klasik gitar alması saçma hevesin kaçar neyi seviyorsan ona yönelik gitar al klasik gitar başlangıç gitarı diye öneriyorlar salaklık o dedikleri şey resmen oyun oynamayı seviyorum oyun konsolu istiyorum ama...
  15. Eyisha

Vokal kayıt için mikrofon önerisi lazım

Soru başlıkta ses kartıyla birlikte fiyatı 1-1.5u asmasin çok profesyonel olmasına gerek yok fp bir ürün lazım teşekkürler
  16. Eyisha

Sık Sık ama Aynı Zamanda Ara Sıra ve Sürekli Dinlediğiniz Şarkıları Paylaşın!

yok be kankam ne güzel etmişsin işin şakasına dedim ya
  17. Eyisha

Sık Sık ama Aynı Zamanda Ara Sıra ve Sürekli Dinlediğiniz Şarkıları Paylaşın!

aga playlisti at demedik ki xd
  18. Eyisha

Ruh Halinize Göre Neşet Ertaş "Baba"lar Serisi -1- Yapılan Algı Oyunları

fo forumda müzik spor kültür tarzında konu etiketleri de var donanım ağırlıklı olsa da keyfimize göre istediğimizi açarız babanın malı mı bura adam emek vermiş mis gibi yaptıgın işe bak
  19. Eyisha

agalarla muzik dersinde söyleyebileceğimiz müzik önerisi

erkek adam milletten çekinir mi krallar gibi kalk söyle göster türkün gücünü !!!!! yok ispanyol yok ingiliz iyice memleketi bozdular haaaa (((!!!)))
  20. Eyisha

Beat nasıl olmuş? (55)

Adam beat yapmıyor artık beat olmus 55 ne
Top Bottom