Arama sonuçları: *

• Users: FronX
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FronX

elektro gitarlar hakkında

Hocam tam olarak ne istediğinizden emin misiniz telecaster stratocaster vs.
  2. FronX

YouTube premium mu? Spotify premium mu?

Kullanış açısından spotify daha iyi ama ses kalitesi vb youtube premiumun daha iyi diyen bir kaç kişi vardı tam
  3. FronX

Hangi elektro gitarı almalıyım ?

@Letrion @Prmy İbanez modeller hakkında pek bir fikrim yok siz yardımcı olursunuz arkadaşa
  4. FronX

5 k elektro gitar önerisi

@Ultracı @Prmy Size kolay gelsin ben duşa giriyorum arkadaşa yardımcı olursunuz
  5. FronX

bilmem ki bana çok gibi gelmedi o yüzden öyle fikrimi belirtmiştim iyi akşamlar
  6. FronX

yok zaten ben kendim için sordum onu benim elimde çok büyük değil de ortalama bir sey 17.5 cm olması lazım onu alabilirim belki stok düzgün gelirse rengini farklı bir sey almak istiyorum 1678475376 600 tl fark var bence o bütçelerde verilebilecek bir para
  7. FronX

O zaman alacağı zaman tekrar konu açarsa yardımcı olunur şuan en azından kafasında bir fiyat belirledik. Bir de hocam 2 tane sorum var bir üstte attığım telecaster nasıldır bir fikriniz var mı bir de neden r5 5600x yerine r7 5700x almıyorlar daha mantıklı değil mi
  8. FronX

Bir de konuda çoğu kişi aktifken bir öneri alayım şu model nasıldır telecaster arıyordum da bayadır bu fiyatlara stok gelmiş https://www.do-re.com.tr/sx-stl50-2ts-telecaster-elektro-gitar-2-tone-sunburst
  9. FronX

sst-57 ler daha iyi olur o zaman ama buna askı kılıf pena ve jak kablosu da eklencek https://www.do-re.com.tr/sx-stratocaster-34-elektro-gitar-siyah
  10. FronX

ama squier bulletlar fiyat olarak cidden biraz fark atıyorlar o sanki r7 5700x gibi
  11. FronX

Dediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derim
  12. FronX

Youtubedan seslerini karşılaştırarak alın derim eğer bir sorunuz olursa da @Prmy hocam benden daha iyi anlıyor bu işlerden her şeyi o öğretti bana
  13. FronX

4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x
  14. FronX

amfide çok sıkıntı olacağını sanmam da siz bilirsiniz yine de bulunur uygun fiyatlı bir şeyler 0 olarak da
  15. FronX

aynen ama anfi için 2.el daha iyi olur
  16. FronX

sorun değil laptop'da olur sadece bir ses kartı alırsınız onunla hallolur
  17. FronX

içinde gelmiyor ayrı olarak satın alıyorsunuz 1500 civarına güzel şeyler bulunuyordu mesela @Prmy hocam orange crush mini kullanıyordu 1500-1600 civarına bulunuyor sanal amfi olayı da simulatör indirip öyle kullanıyorsunuz ses bilgisayardan çıkıyor ama bir amfi kadar kaliteli ses alamıyorsunuz...
  18. FronX

elektro gitarın yaylarından gelen sinyalleri alıp ses olarak veren alet
  19. FronX

bu attığım olabilir uygun fiyatlı kaliteli denilebilecek bu var hem yanında askı kılıf pena da geliyor amfi işini de ses kartıyla sanal amfi kullanarak halledebilirsiniz https://www.sagamuzik.com/squier-mm-strat-hard-tail-black-elektro-gitar-kilifaskijakpena-61
  20. FronX

Sevdiğiniz ya da size birşeyleri hatırlatan şarkılar neler?

hem anısı var hem çok sevdiğim bir şarkı
Top Bottom