Arama sonuçları: *

• Users: Good
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. G

İlk Defa Müzik Yaptım Sizce Nasıl?

Dostum bana Benzerini yapayim diyorsun ben aynısını bekliyorum.
  2. G

Bro lütfen bana kanıt sun çok yalan konuşup insanları kötülemeye çalışma daha fazla bence.
  3. G

Kanıt? Aynısını Yapıp Yolla ozm.
  4. G

Dediğiniz Uygulamaya Biraz Baktım Bu Arada gerçekten çok güzel şarkılar var içinde ayırt etmesi cidden çok zor birkaç tanesini dinledim ama mağlesef görseli sadece Leonardo ya çizdirdim oda zar zor znt. 1719486024 Kanıt?
  5. G

Resim için öyle ama sözler bana ait %100
  6. G

Yok daha önce çalışmadım bu şarkıyı 29. denememde anca yapabildim zorladı beni onun haricinde hiç masraf olmadan max bu kadar yapabilirim diye düşündüm.
  7. G

Gerçekten Çok Teşekkür Ederim Tek Başıma Yaptım Bu Değerli Yorumunuz İçin Size Minnettarım
  8. G

Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
  9. G

STÜDYO MONİTÖR VE ELEKTRO GİTAR BAĞLAYACAĞIM SES KARTI BULAMADIM

Kısa Bir Karşılaştırma Yapıcak olursak Prensouns ; 24-bit; 44.1, 48, 88.2 ve 96 kHz örnekleme 1 adet düşük gürültü, yüksek headroomlu, Class A mikrofon preamplifikatörü 1 adet enstrüman girişi +48 V phantom power 2 adet 1/4" TRS line seviyesi çıkışlar Bağımsız seviye kontrollü stereo kulaklık...
  10. G

STÜDYO MONİTÖR VE ELEKTRO GİTAR BAĞLAYACAĞIM SES KARTI BULAMADIM

Anladığım Kadarıyla Çift Stüdyo Monitörü ne sahipsiniz eğer yazılımıyla birlikle gelen bir ses kartı istiyorsanız...
Top Bottom