80+
Dahası
Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
Dostum çok iyi olmuş hele ki tek başına yaptıysanSelam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
bence gayet başarılı başarılarının devamını dilerim hocamSelam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
Gerçekten Çok Teşekkür Ederim Tek Başıma Yaptım Bu Değerli Yorumunuz İçin Size MinnettarımDostum çok iyi olmuş hele ki tek başına yaptıysan
Şimdinin sefo vb gibi aptallardan çok daha iyi sesin var samimi söylüyorum
Başarılarının devamını diliyorum
Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
08/05Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
Güzel olmuş nasıl yaptınSelam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
Suno ile yapılmış. Yine güzel.Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
Dediğiniz Uygulamaya Biraz Baktım Bu Arada gerçekten çok güzel şarkılar var içinde ayırt etmesi cidden çok zor birkaç tanesini dinledim ama mağlesef görseli sadece Leonardo ya çizdirdim oda zar zor znt.Suno ile yapılmış. Yine güzel.
Kanıt?yapay zeka yapmış sen yapmamışsın