charliechaplin
80+ Bronze
AI'DEN yapılmış bir müzik. 0 emek. o yüzden KÖTÜ
DOSTUM. Suno diye bir ai programı var herkes o siteden yaptığını biliyor. Zaten belli de oluyor yapay zeka olduğu çünkü solist robot gibi konuşuyor. 0 emek, 0 zaman. KÖTÜ olmuşKanıt? Aynısını Yapıp Yolla ozm.
Bro lütfen bana kanıt sun çok yalan konuşup insanları kötülemeye çalışma daha fazla bence.DOSTUM. Suno diye bir ai programı var herkes o siteden yaptığını biliyor. Zaten belli de oluyor yapay zeka olduğu çünkü solist robot gibi konuşuyor. 0 emek, 0 zaman. KÖTÜ olmuş
bana sözleri at benzeri yapayım. Birde ai'ye hangi tür yazdığını söyleBro lütfen bana kanıt sun çok yalan konuşup insanları kötülemeye çalışma daha fazla bence.
eve geçince söylicemKanıt?
SÖZLERİ AT SÖZLERİDostum bana Benzerini yapayim diyorsun ben aynısını bekliyorum.
PUAHAHHAHAH. SUNO AI'den 5 dakika da yapılabiliyor. az YALAN at biraderYok daha önce çalışmadım bu şarkıyı 29. denememde anca yapabildim zorladı beni onun haricinde hiç masraf olmadan max bu kadar yapabilirim diye düşündüm.
Ah be Dostum Keşke gerçekten kendin yapsaymışsın gerçekten güzel olurmuş ama mağlesef gidipte bu şarkıyı Sunoda Public yapman seni sıkıntılı duruma düşürmüş ve müziğin Hip-Pop katagorisinde biraz gezince bulunmasıda cabası ama sen büyük ihtimal bunu insanları denemek için yapmışsındır umarım öyledir AI olduğu çok belli önceden senin Web siteni görmüştüm sanırsam orda 2B lik bir Yapay Zeka Demosu Vardı Oyun Geliştiricileri İçin Bazı Sorunlardan Dolayı 1 ay kadar geri dönüş aldıktan sonra İnternette bulunan tüm bilgileri geri sildirdiğini hatırlıyorum peki nedeni ne gayet başarılıydı ama neden silindi web site ve yt deki tüm içerikleri neden sildirdin??Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.
Valla nasıl yapıldığı önemli değil ben beğendim herkes de şarkı söyleyecek ses yok yapay zeka ile duygularını anlatmak güzel bir şey aslında PC de 100 binden fazla müzik var bu zamana kadar milyon tane müzik dinlemişimdir ünlü olup beş para etmez parçaları olanlar var bu onlardan milyon kat iyiSelam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.