İlk Defa Müzik Yaptım Sizce Nasıl?

AI'DEN yapılmış bir müzik. 0 emek. o yüzden KÖTÜ

Kanıt? Aynısını Yapıp Yolla ozm.
DOSTUM. Suno diye bir ai programı var herkes o siteden yaptığını biliyor. Zaten belli de oluyor yapay zeka olduğu çünkü solist robot gibi konuşuyor. 0 emek, 0 zaman. KÖTÜ olmuş

sunoya tebrikler

DOSTUM. Suno diye bir ai programı var herkes o siteden yaptığını biliyor. Zaten belli de oluyor yapay zeka olduğu çünkü solist robot gibi konuşuyor. 0 emek, 0 zaman. KÖTÜ olmuş
Bro lütfen bana kanıt sun çok yalan konuşup insanları kötülemeye çalışma daha fazla bence.

Bro lütfen bana kanıt sun çok yalan konuşup insanları kötülemeye çalışma daha fazla bence.
bana sözleri at benzeri yapayım. Birde ai'ye hangi tür yazdığını söyle

Dostum bana Benzerini yapayim diyorsun ben aynısını bekliyorum.
SÖZLERİ AT SÖZLERİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok daha önce çalışmadım bu şarkıyı 29. denememde anca yapabildim zorladı beni onun haricinde hiç masraf olmadan max bu kadar yapabilirim diye düşündüm.
PUAHAHHAHAH. SUNO AI'den 5 dakika da yapılabiliyor. az YALAN at birader

Yapay zeka olduğu çok belli oluyor. Sesteki bariz sorunlar belli oluyor.

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.

Ah be Dostum Keşke gerçekten kendin yapsaymışsın gerçekten güzel olurmuş ama mağlesef gidipte bu şarkıyı Sunoda Public yapman seni sıkıntılı duruma düşürmüş ve müziğin Hip-Pop katagorisinde biraz gezince bulunmasıda cabası ama sen büyük ihtimal bunu insanları denemek için yapmışsındır umarım öyledir AI olduğu çok belli önceden senin Web siteni görmüştüm sanırsam orda 2B lik bir Yapay Zeka Demosu Vardı Oyun Geliştiricileri İçin Bazı Sorunlardan Dolayı 1 ay kadar geri dönüş aldıktan sonra İnternette bulunan tüm bilgileri geri sildirdiğini hatırlıyorum peki nedeni ne gayet başarılıydı ama neden silindi web site ve yt deki tüm içerikleri neden sildirdin??

Selam Arkadaşlar İlk Defa Bir Müzik Yapmak İstedim Ve Ortaya Böyle bir şey Çıktı Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.

Valla nasıl yapıldığı önemli değil ben beğendim herkes de şarkı söyleyecek ses yok yapay zeka ile duygularını anlatmak güzel bir şey aslında PC de 100 binden fazla müzik var bu zamana kadar milyon tane müzik dinlemişimdir ünlü olup beş para etmez parçaları olanlar var bu onlardan milyon kat iyi

çok çok çok iyi olmuş sadece bazı yerlerde sesini biraz kasmışsın oralar daha iyi olabilirdi ama helal olsun yine de çok iyi olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,598
Üyeler
185,133
Son üye
bestami.cmz
Geri