Arama sonuçları: *

• Users: Hudzell
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Hudzell

Elektro Gitar Tavsiyesi Hakkında

Ben değil de @White Ravens bilir.
  2. Hudzell

Lyrics Videolu Şarkı Çıkardım Sizce Nasıl ??

Şarkıdan agalar, ey, slay kelimelerini çıkartınca şarkı kalmıyor.
  3. Hudzell

Bu aralar beğendiğiniz oyun müzikleri

Şunu lütfen bir kere dinleyin.
  4. Hudzell

Yeni şarkım nasıl olmuş?

Gürültü azaltmaya dair herhangi bir efekt kullandın mı yoksa orjinal kalitesi mi ?
  5. Hudzell

Yeni şarkım nasıl olmuş?

Sözler biraz yavan ve beat durgun gibi ama kafiyeleri aşırı iyi. Bu arada mikrofon olarak ne kullanıyorsun ?
  6. Hudzell

Elektro Akustik Ve Akustik Gitar

@isikt11 @White Ravens
  7. Hudzell

Batuflex'in Yeni Albümü "Marka"

Şarkı çöp ya.
  8. Hudzell

Asla bırakmayacağınız o şarkı nedir ?

Murat Göğebakan - Vurgunum Murat Göğebakan - Yaralı Mabel Matiz - Gel
  9. Hudzell

Rap parçam nasıl olmuş?

Bahsettiğim kısım şuydu hocam.
  10. Hudzell

Rap parçam nasıl olmuş?

OHA YEMİN EDİYORUM ÇOK GÜZEL, DAHA BERBAT BİR ŞEY BEKLİYORDUM. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM ÇEVREMDE HERKESE PAYLAŞACAĞIM BU ŞARKIYI. Şarkı instagramda story olarak atılamıyor bunu düzeltirseniz daha çok etkileşim alacağınıza eminim. Ayrıca tiktokta birkaç edit ile beraber kullanın daha...
  11. Hudzell

Hepimizi derinden duygulandıran o efsanevi Metin2 Soundtrack (1. Köy müziği)

Tek derdiniz umarım bu olur hocam, iyi forumlar.
  12. Hudzell

En sevdiğiniz rapçiler.

La sözlerde küfür varmış haber eden yok :D
  13. Hudzell

En sevdiğiniz rapçiler.

Kalp, kan, damar, damar Surata şamar, yanar, yakar Kaşları çatık bakar, bakar Farkında olmadan takar, akar Yaşadığın yer bir karanlık mağara Kurtaramaz seni kimse atsan da nara Buz gibi fresh akar nehir Gece sessiz, duman altı olmuş şehir Tercihim Glock silah ya da pumpgun Arabanı tararım...
  14. Hudzell

En sevdiğiniz rapçiler.

Contrayı ben de çok severim. Her ne kadar metal ağırlıklı takılsam da önüme çıkınca geçmediklerim ; 1. Ceza 2. Massaka 3. Killa Hakan (evet dinliyorum yani kafiyesi falan yok ama sarıyor) 4. Şehinşah 5. Ati242
  15. Hudzell

Gece yatarken neler rahatlatır yağmur sesi gibi

Ben sesli ortamda yatmayı sevmem, ancak rahatlatması için yağmur sesi dinlerim arada bir. Öneririm.
  16. Hudzell

yasadışı bir sitenin reklam müziği

Şarkı sözleri yabancı ama kulağıma Türkçe geliyor, aklıma işlemiş bir kere.
  17. Hudzell

yasadışı bir sitenin reklam müziği

Şu şey miydi "milyon yaptım en son bettilt bettilt bettilt ":D Şarkıyı hazırlayan kişi galiba Tony Igy ancak söyleyen kendisi mi bilmiyorum.
  18. Hudzell

Contra'nın "Duvar" şarkısı yayında !

Şarkının girişinde melodiyi birebir batuflex'in ralli şarkısına benzettim, onun dışnıda gayet güzel. Sizin düşünceleriniz nelerdir ? merak edenler için diğer şarkıyı da ekliyorum.
  19. Hudzell

Beat nasıl olmuş? (63)

HARBİ OLMUŞ BU Bu beatlerini diğer adını unuttuğum arkadaş gibi aynı zamanda youtube'a da yükselene ? Hem az da olsa izlenme alır aynı zamanda kanalını da geliştirirsin.
Top Bottom