ceza sagopa şehinşah
Şu satırı okurken otomatik olarak ritim kaçtı.3. Killa Hakan (evet dinliyorum yani kafiyesi falan yok ama sarıyor)
Kalp, kan, damar, damar Surata şamar, yanar, yakar Kaşları çatık bakar, bakar Farkında olmadan takar, akar Yaşadığın yer bir karanlık mağara Kurtaramaz seni kimse atsan da nara Buz gibi fresh akar nehir Gece sessiz, duman altı olmuş şehir Tercihim Glock silah ya da pumpgun Arabanı tararım, akıllara zararım Kırmızı, mavi, Killa, kara Renkler colors, savaş, para Hastadır ruhlar tehlikeli yapı Tehlikeli kapı, rahatsız hasta Aranıyorum her yerde kırmızı bültenle Peşimdeler hem de, Fahndung rasta Bilmediğin işlere karışma bak, yakarım İlk önce ben bi' ortama bakarım Silah pa pa pa patlar, yakarım*sansürr* Seri saldırılarım atak ataklar Sokakta puslar batak, batak var Durmak yok bizde cenkten cenke Blood inblood out, Gang'den Gang'e Benim yaşadığım yerde sen üşürsün, titrersin Girersin şoktan renkten renge Parayı bulan değişiyo'muş be kanka Sizde öyle olabilir ama bizdeki punker Killa destek verirse kafa tutar tanka Killa destek verirse kafa tutar tankaSıralamasız bir şekilde : NF, J.Cole, Logic, Kendrick Lamar, XXXTENTACION, Joyner Lucas, Drake, Juice WLRD, ve önceden hiç sevmediğim neredeyse hater'ı olduğum ama son zamanlarda müziğinin dehşet olduğunu fark ettiğim G-Eazy.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu satırı okurken otomatik olarak ritim kaçtı.
Mesajı alıntıladığım an arabamı tarayacakmışın gibi hissetmem normal mi?Kalp, kan, damar, damar Surata şamar, yanar, yakar Kaşları çatık bakar, bakar Farkında olmadan takar, akar Yaşadığın yer bir karanlık mağara Kurtaramaz seni kimse atsan da nara Buz gibi fresh akar nehir Gece sessiz, duman altı olmuş şehir Tercihim Glock silah ya da pumpgun Arabanı tararım, akıllara zararım Kırmızı, mavi, Killa, kara Renkler colors, savaş, para Hastadır ruhlar tehlikeli yapı Tehlikeli kapı, rahatsız hasta Aranıyorum her yerde kırmızı bültenle Peşimdeler hem de, Fahndung rasta Bilmediğin işlere karışma bak, yakarım İlk önce ben bi' ortama bakarım Silah pa pa pa patlar, yakarım Çift silahla ta ta ta tararım Benim ortamım serttir ama merttir *** puştların da başına derttir Seri saldırılarım atak ataklar Sokakta puslar batak, batak var Durmak yok bizde cenkten cenke Blood inblood out, Gang'den Gang'e Benim yaşadığım yerde sen üşürsün, titrersin Girersin şoktan renkten renge Parayı bulan değişiyo'muş be kanka Sizde öyle olabilir ama bizdeki punker Killa destek verirse kafa tutar tanka Killa destek verirse kafa tutar tanka
Flow'um aklını alır gelemezsin kendine killa'nın değil yüzüne, yüzüne bakamazsın eline su döker ensene kanın kaynar enden ene
SUSCAN
La sözlerde küfür varmış haber eden yokMesajı alıntıladığım an arabamı tarayacakmışın gibi hissetmem normal mi?
Yabancı rapçiler bence de daha iyi. Ama ne kadar denesem de ingilizce rap sarmıyor. Ama kesinlikle daha kaliteliler katılıyorum.yabancı rapçiler bence bizimkilerden iyidir en klasik olarak eminem
Sagopa , Ceza , Rota ,Norm Ender ,Defkhan , Patron1: Contra (Contra'nın koyu fanıyım. Şu sıralar yeni şarkıları sıktığı için eski 2010'dan önceki parçalarını dinliyorum)
2: Şehinşah (Contra'dan sonra en çok dinlediğim.)
3: Hidra (Özellikle "Hedefte" albümünü ve "Yere düşüyor" şarkısını çok sık dinliyorum)
4: Ceg&Cegıd ( En sevdiğim Trap'çidir kendisi kafa dağıtmak için çok güzel parçaları var. Ayrıca eski parçalarını da severek dinliyorum)
5: Joker (Arada parçalarını açıp dinlediğim bir isim. En çok Deli Ediyor şarkısını seviyorum)
6: Khontkar (Kişiliğini ve kendisini sevmesem de beat'leri oldukça sağlam ve şarkılarının da gideri var. HEle şu "Altın Diş" şarkısı. Onun dışında "Zengin" tarzı parçalarını da seviyorum.)