Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Bu Olay Artık Beni Ürpertmeye Başladı

şarkının youtubede yine onlarca aynı şekilde videosu vardır lyricsli filan onlarda da bir kontrol edin hocam. Ya orayı söylerken yuttuyor gibi oluyor o kelimeyi başka problem ne olabilir bilmiyorum
  2. KaganKK06

büyük ihtimal ondan dolayı hocam. sol kulaktan kadınların sağ kulaktan erkeklerin sesi geliyor belki orada birisi daha baskın geliyordur sesi o yüzden olabilir
  3. KaganKK06

kulaklık takılı mı dinliyorsunuz?
  4. KaganKK06

Spotify Wrapped çıktı

Karneler nasıl ben benimkini beğenmedim eksikler çok
  5. KaganKK06

Sakinleştirici, rahatlatıcı müzik önerisi.

C418 in şarkıları o tarafa yöneltmiyor hocam.Aman dikkat Az da olsa ama sad taraflarına götürüyor gibi üstteki 4 ten 2-3 ü
  6. KaganKK06

Sakinleştirici, rahatlatıcı müzik önerisi.

İlk ikisi derin duygulara götürebilir dikkat et Edit: Ek olarak C418 şarkıları güzeldir(Minecraft) C418-Sweden mesela
  7. KaganKK06

Geceye Bir Şarkı Bırakın ♪

8. KaganKK06

Spotify ücretlerine zam geldi

Bilmiyorum önceden 15-20 gibiydi sonra zam geldi 30₺ oldu Youtube Premium alınca Musicte yanında geliyor Eğer sadece Youtube Music varsa hatırlamıyorum onu
  9. KaganKK06

35? 1675289342 Yt tek basar geçer bence.Kolay zaten
  10. KaganKK06

30₺ o da normal üyelik ben onu aldım mis gibi hem yt den reklam görmüyorum hem de müzik dinliyorum.Spotifyde olmayan şarkılar için liste açanlar filan saçma sapan işler yapan oluyor.Burdan olmadı videoyu indiririm onu dinlerim.Kafa rahat
  11. KaganKK06

Hadi akşama bir şarkı bırakalım :)

Şimdi dinliyorum bunu atayım o zaman :)
  12. KaganKK06

En Sevdiğiniz İngilizce Şarkılar 🔥

https://music.youtube.com/watch?v=eFrJzIQH6Zs&feature=share Biraz fazla oldu ama :D
  13. KaganKK06

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

Top Bottom