Neler Yeni

Bu Olay Artık Beni Ürpertmeye Başladı

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Arkadaşlar selam bayadır garipsediğim ve artık korktuğum bir durum var bilenleriniz vardır California Dreamin adında bir şarkı var ve ben bu şarkıyı ne zaman açsam farklı bir şekilde başlıyor
Misal "All the leaves are brown" ile başlayan yer bazen "the leaves are brown" la başlıyor bazen bu satır tamamen atlanıyor ama her zaman bu satır farklı bir şekilde başlıyor bu birtek bendemi var?
Bazı arkadaşlar ilgi çekmek için yazıyorsun veya yanılıyorsun sana öyle geliyordur diyebilir ama istisnasız herzaman oluyor denk geldiğimde buraya ses dosyaysını ileteceğim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
Spotifyda mi oluyor bu durum

Ekler

• Screenshot_20241216_195813_Spotify.jpg
    Screenshot_20241216_195813_Spotify.jpg
    490.2 KB · Hit: 29

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklık takılı mı dinliyorsunuz?
Evet kulak içi her ikiside takılı hocam ses herzaman full donanımsal bir sorun yok ama devamlı oluyor artık başka birinde oluyormu diye kontrol etmem lazımdı

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
Evet kulak içi her ikiside takılı hocam ses herzaman full donanımsal bir sorun yok ama devamlı oluyor artık başka birinde oluyormu diye kontrol etmem lazımdı
büyük ihtimal ondan dolayı hocam. sol kulaktan kadınların sağ kulaktan erkeklerin sesi geliyor belki orada birisi daha baskın geliyordur sesi o yüzden olabilir

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
büyük ihtimal ondan dolayı hocam. sol kulaktan kadınların sağ kulaktan erkeklerin sesi geliyor belki orada birisi daha baskın geliyordur sesi o yüzden olabilir
hocam diyorum ya o satır bazen hiç olmuyor diye baskınlıkla birr alaka kuramıyorum bu yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
kerem erikci

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,665
İsim
Kgn
hocam diyorum ya o satır bazen hiç olmuyor diye baskınlıkla birr alaka kuramıyorum bu yüzden
şarkının youtubede yine onlarca aynı şekilde videosu vardır lyricsli filan onlarda da bir kontrol edin hocam. Ya orayı söylerken yuttuyor gibi oluyor o kelimeyi
başka problem ne olabilir bilmiyorum

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
senin düsüncen ne
bilimsel düşünüp frekansı beynimin algılamaması ihtimalini düşümüyorum ama ne kadar olabilir bundanda emin değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şarkının youtubede yine onlarca aynı şekilde videosu vardır lyricsli filan onlarda da bir kontrol edin hocam. Ya orayı söylerken yuttuyor gibi oluyor o kelimeyi
başka problem ne olabilir bilmiyorum
her zaman bunu dinlerim

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Who Laughs
bilimsel düşünüp frekansı beynimin algılamaması ihtimalini düşümüyorum ama ne kadar olabilir bundanda emin değilim

her zaman bunu dinlerim
yaklaşık 1 saat önce otobüste yaşandı ŞLKSDCLŞSAJFNCLŞASN

bencede bu olabilir ben kulak içi dinlediğin için soldan sağa olduğunu düşündüm acaba diğer şarkılarda da varmı kulaklıkla alakalı olabilir mi ben şarkıyı sol kulağımda kadın söyleyince korkmuştum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,380
Üyeler
163,488
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom