Arama sonuçları: *

1. LineaTurco

En sevdiğiniz rapçiler.

1-hidra 2-beta berk bayındırın osonpanç parçası güzel 3-defkhan 4-hawk(hawkill) 5-Joker 6-Allame 7-şehinşah 8-cartel 9-No1(258 noise problem, osmanlı torunu, nefes al zombi) 10-model xl düzmece
  2. LineaTurco

POP'un sahte RAP'in gerçek olması

Görüyorsan ais ezhel yazıyorum eski lakabı kapat git istersen
  3. LineaTurco

Hayır zaten durmadan artık karı kız ot çekiyorum wow tarzı rapleri ama eski raplerine söz atamazsın 1620568198 Ais ezhel adamdır
  4. LineaTurco

Yaşadığı şeyi anlatıyor ezhel onların mahallesinde gerçekten uyuşturucu satılıyormuş galiba içiyorlarmış poliş gelince de kaçıyorlarmıs onu da kafiyelemiş
  5. LineaTurco

Cidden Rap'i Severek Dinleyen Var mı?

rape kötü mü diyorsun :d
  6. LineaTurco

Neye gülüyorsun daha saymayı unuttuğum bir sürü rapcı var islamic force var Gazapizm var Contra var Allame var 1620415319 İnşallah en az 1 ay yemistir de kurtuluruz arada bir kafayı sıyırıyor herhalde Ya da kafa çekip foruma giriyor normalde boş da konuşmaz yesin 1 ay banı bir akıllansın
  7. LineaTurco

Yo binlerce iyi rap var Norm enderin eski rapleri Ezelin eskileri Defkhan Hidra Ceza Sagopa Sansar salvo No 1 Joker Patron Şanışer Şehinşah Saydıklarımın hepsi güzel rap yapıyor şarkıda önemli olan beat değil sözlerdir rapte insanlsr gerçekten yaşadıklar8nı anlsttiğı için dinleniyor
  8. LineaTurco

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

Yeni rap ünlü diye rap dinleyenler bilmez
  9. LineaTurco

Grubun Hikayesi - Metallica

Oww çok uzun olmuş ilgim olsa okurdum ama bir ara okurum Eline sağlık
  10. LineaTurco

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Joker allaleme kötü zevk mi dedi djdjdnbf Neresinden düşünüyor acaba arkadaş
  11. LineaTurco

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Bir insan neden neyse dmgnnfnfn Yoksa çok uzicak
  12. LineaTurco

Şehinşah/Samanyolu nasıl buldunuz?

bu nedir lo la şaka maka bir karma kalitesi beklemiyordum ama cok kotu olmus
  13. LineaTurco

Neden bu şarkı destekleniyor?

hocam autotunedan kulağım patlıcaktı ses kayması var lan şarkıda bu nasıl şarkı kendini rapçi sanan çocuklar gibi elini sallaya sallaya yapmış zaten şarkıyı bir de ZULAĞĞĞĞĞ ZULAĞĞĞĞ vermiş şarkı bundan ibaret
  14. LineaTurco

Enes Batur - Ayaz Şarkısı Nasıl Olmuş?

daha cümleyi anlayamıyorum diye değiştir o eleştiriyi
  15. LineaTurco

bir de klip aşırı yapmacık olmuş
  16. LineaTurco

kliple şarkının gram alakası yok bir de abi her yıl veya her 1.5yılda 2yılda bir şarkı çıkaramazsın işin bu değilse illaki kaliteden kısmak lazım olur bir de bende önyargılıyım önyargılı olduğumuda söylüyorum önyargısız hayat yaşayamasınız önyargı beyni ani kararlar vermek için geliştirdiği...
  17. LineaTurco

Barış Manconun 22. Ölüm Yıldönümü...

Allah rahmet eylesin huzur içinde yatsın üstadımız
  18. LineaTurco

Ortalık Karışacak Vaziyet Alın

cidden karışıyo
Geri