Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Sen diğer türlerden ne anlıyorsan ondan, Ben Fero, Ezhel (Ais olmayan) Murda Mero falan Rap değildir, önce rap ve hip-hop'ın ne olduğunu öğrenin kavrayın sonra gelin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen diğer türlerden ne anlıyorsan ondan, Ben Fero, Ezhel (Ais olmayan) Murda Mero falan Rap değildir, önce rap ve hip-hop'ın ne olduğunu öğrenin kavrayın sonra

Sananek?

Diğer müzik çeşitlerine baktığında sürekli aynı cümleler tekrarlanıyor,hep olmasada ağırlıklı olarak karşı cinse sevgi yada nefret,rap müzikte arayıpta bulamadığın konu yok, her türlü iyi yada kötü konuya değiniyor adamlar, misal popta bana saçma geliyor bir konu yok sürekli karşı cinse bir ima çabası, arabeskte niye kendime acı hissi yüklim ne gereği var kendimi üzmeye, metal yada Rock müziği bana ağır geliyor mesela, ama techno yada rap dersen severim dinlerim, sana saçma bana güzel...

Peki sen hiç Anıl Piyancı, Aspova, Ceg, Ceza, Contra, Ezhel, Güneş, Hidra, Keişan, Khontkar, Lil Zey, MAW, Metth, Motive............... dinledin mi
[ama sonuçta insanların zevklerini (zevkler ve renkler tartışılmaz) küçümsememek lazım]

Bir insan neden başkalarının zevklerine karışacağı hakkı kendinde buluyor ?

@Toxpox Sagoya laf ettiler hacı! Gel bi bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,378
Üyeler
185,718
Son üye
fatihep0
Geri