Neler Yeni

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

tabii ki özellikle nkvt listesi spotify editörleri böyle yetenekli insanları çok destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş ne dinliyor hala çok merak ediyorum
bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya
Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Dinlediğin insanlar rapçi değil büyük ihtimalle Çakal Benfero Elanuru görüp burda 'yHa Bu MğüziKten nE aNlıyOrsuNuz ?' demek çok saçma git biraz tarihini araştır GERÇEKTEN RAP yapan insanları dinle sonra milletin neden dinlediğini ve ne anladığını sorgula kardeşim 😉

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
tabii ki özellikle nkvt listesi spotify editörleri böyle yetenekli insanları çok destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş ne dinliyor hala çok merak ediyorum
Şu an çevrimiçi değil büyük ihtimal gelip bu kadar mesajı görünce şok olacak

Ariseks

80+ Gold
Dinlediğin insanlar rapçi değil büyük ihtimalle Çakal Benfero Elanuru görüp burda 'yHa Bu MğüziKten nE aNlıyOrsuNuz ?' demek çok saçma git biraz tarihini araştır GERÇEKTEN RAP yapan insanları dinle sonra milletin neden dinlediğini ve ne anladığını sorgula kardeşim 😉
Gerçek rap hadise murda veya mero olmasaydı neden jürilerdi(!)

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Sagopa Kajmer,Dr.Fuchs,Ceza,Joker,Cağrı Sinci,İndigo,Saian gibi hem şair hem de müzik dahilerinin sözlerini ve müziğini duyup ufkumuz,fikirlerimizi genişletip duygularımızı paylaşmak için : D

Satashke

80+ Bronze
Adam hakaret etmemiş , Bana Göre Saçma demiş bu neyin gerginliği :) ( Sago Kaf Keffff )

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya
Gerçek rap hadise murda veya mero olmasaydı neden jürilerdi(!)
rap programı yapıyolar sözde programda rapçi yok (heja sunucu). sonra böyle adamlar bunu görüp aa hadise mero rapçi galiba diyor böyle saçma konular açıyor. şimdi gain de server uraz tepki falan program yapacakmış onu bekliyorum

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bir ara Joker, Allame falan çok dinliyordum. Ondan önce genellikle Şanışer dinlerdim. Şu aralar genellikle müzik dinlemiyorum fakat dinlesem büyük ihtimalle Hidra, Şehinşah, Şanışer, Hayki, Joker gibi ne çok eski ne de Trap müzik yapan tam ortadaki insanları dinliyorum. Galiba Türkçe raple ilk tanışmam Barış Özcanla Şanışerin 3 yıl falan önceki videosuyla oldu.
Anlıyorum kanka. Ben de mesela şöyleyim. 10 senedir kulağımda Türkçe rap müzikten başka bir şey çalmaz. Ama yeni bu TRAP mumble falan iğrenç buluyorum. Eskiden hep anlamlı, manalı ve sözlerinde kendimizden birşeyler bulduğumuz parçaların yerini karı kız sürtük alması üzücü. Bu sebeple eski şarkılarda takılı kaldım. Batarya Company , Defkhan'ın tüm albümleri , Sansar Salvo , Saian ve PMC'nin eski albümleri , Karaçalı , Ördek dediğimiz Şehinşah'ın eski parçaları... Belki aklıma gelmeyen tonla şey var. Ama bunlara da bir göz atmanı kesinlikle öneririm.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Öyle rapçilerimiz varki yabancılar bile severken sen sevmiyorsan sorun sendedir

Top Bottom