- Reaksiyon skoru
- 14,669
Aklıma barış özcan geldiDüşünme organı var mı ki?
Aklıma barış özcan geldiDüşünme organı var mı ki?
Heijan ve Muti de "kendilerine göre" rapçi. Ceza, Sago filan gerçek rapçidir benim gözümde.Türkçe Rap olarak bildiğiniz şey ne peki? Ne kadar süredir bu müziği dinliyorsunuz ve ne kadar hakimsiniz? Türkçe Rap altında bir çok farklı müzik var. İlla biri size hitap edebilir eğer genel olarak rap dinlemekten hoşlanıyorsanız. Sagopa da Türkçe Rap, Heijan ve Muti de... Joker de Türkçe Rap, Khontkar da... Ama işin TRAP'i , melankoliği, battle'ı falan var...
Bir ara Joker, Allame falan çok dinliyordum. Ondan önce genellikle Şanışer dinlerdim. Şu aralar genellikle müzik dinlemiyorum fakat dinlesem büyük ihtimalle Hidra, Şehinşah, Şanışer, Hayki, Joker gibi ne çok eski ne de Trap müzik yapan tam ortadaki insanları dinliyorum. Galiba Türkçe raple ilk tanışmam Barış Özcanla Şanışerin 3 yıl falan önceki videosuyla oldu.Türkçe Rap olarak bildiğiniz şey ne peki? Ne kadar süredir bu müziği dinliyorsunuz ve ne kadar hakimsiniz? Türkçe Rap altında bir çok farklı müzik var. İlla biri size hitap edebilir eğer genel olarak rap dinlemekten hoşlanıyorsanız. Sagopa da Türkçe Rap, Heijan ve Muti de... Joker de Türkçe Rap, Khontkar da... Ama işin TRAP'i , melankoliği, battle'ı falan var...
Cezayı da kaybettik aga ben feroyu desteklediHeijan ve Muti de "kendilerine göre" rapçi. Ceza, Sago filan gerçek rapçidir benim gözümde.
Kalite akıyor1 elanur
2 Berkcan güven
3 kerimcan
4 daha duymaz
Harbiden 1 elin parmağını geçmedi
aynenKalite akıyor![]()
![]()
Ceza yine aynı Ceza, sırf birine destek verdi diye değişti demek saçma.Cezayı da kaybettik aga ben feroyu destekledi![]()
Ama yemişim lirikaliteyi diyen bir adamıda desteklemezsin beCeza yine aynı Ceza, sırf birine destek verdi diye değişti demek saçma.
bazı insanlar oturacağı organ ile düşüneceği organı karıştırınca böyle abuk subuk şeyler ortaya çıkabiliyor -Barış ÖzcanAklıma barış özcan geldi
Adamın kendi fikri, Fero yine bir şeyler yapıyor. Heijan filan bunlar TikTok çocuklarını etkisi altına alan türden rap yapıyor ki o da rap değil.Ama yemişim lirikaliteyi diyen bir adamıda desteklemezsin be
tabii ki özellikle nkvt listesi spotify editörleri böyle yetenekli insanları çok destekliyorKalite akıyor![]()
![]()