Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Kardeşim bende rap sevmem ama ZEVK VE RENKLER TARTIŞILMAZ

Türkçe Rap olarak bildiğiniz şey ne peki? Ne kadar süredir bu müziği dinliyorsunuz ve ne kadar hakimsiniz? Türkçe Rap altında bir çok farklı müzik var. İlla biri size hitap edebilir eğer genel olarak rap dinlemekten hoşlanıyorsanız. Sagopa da Türkçe Rap, Heijan ve Muti de... Joker de Türkçe Rap, Khontkar da... Ama işin TRAP'i , melankoliği, battle'ı falan var...
Heijan ve Muti de "kendilerine göre" rapçi. Ceza, Sago filan gerçek rapçidir benim gözümde.

Türkçe Rap olarak bildiğiniz şey ne peki? Ne kadar süredir bu müziği dinliyorsunuz ve ne kadar hakimsiniz? Türkçe Rap altında bir çok farklı müzik var. İlla biri size hitap edebilir eğer genel olarak rap dinlemekten hoşlanıyorsanız. Sagopa da Türkçe Rap, Heijan ve Muti de... Joker de Türkçe Rap, Khontkar da... Ama işin TRAP'i , melankoliği, battle'ı falan var...
Bir ara Joker, Allame falan çok dinliyordum. Ondan önce genellikle Şanışer dinlerdim. Şu aralar genellikle müzik dinlemiyorum fakat dinlesem büyük ihtimalle Hidra, Şehinşah, Şanışer, Hayki, Joker gibi ne çok eski ne de Trap müzik yapan tam ortadaki insanları dinliyorum. Galiba Türkçe raple ilk tanışmam Barış Özcanla Şanışerin 3 yıl falan önceki videosuyla oldu.

Yazılanları sessizce okuyup eski günleri özleyen +25 knightçı tayfa sizlere ‘Panorama Harem’ i armağan ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,916
Üyeler
185,349
Son üye
omerkarakaya
Geri