Konu sahibine trendlere uyan ergenlerden birisin demiştim hatırlarsanız. Kanıtı burada papağan gibi orda burda duydukları her kesimin desteklediği sözleri söylemekten başka vasfı yok. Her şeyin başı eğitimse söylesene bana kendini matematik vs. Gibi ilerdeki hayatında ile yarayıp yaramaycağını mesleğine göre değişecek şeylerde eğittin ya da eğitmeyi denedin. Hiç araştırdın mı Atam hangi inkılapları yapmış? Hiç düşündün mü Koskoca paşa , namı yayılmış Enver Paşa , Nasıl 90.000 askerin donacağını düşünemedi ? Atamın inkılapları senin o İnkılap dersinde gördüğünden daha fazla , Enver Paşa olayına gelecek olursak M.Kemal Atatürk'ü Milli mücadelenin başından alarak kendi geçmek istediği için Kazım Karabekir , İsmet İnönü , Mustafa Kemal Atatürk'ün ortak kararıyla propaganda başlatılmıştır. Ya da yüksek ihtimalle izleyen Aşırı milliyetçi kitleden dolayı hor görmüş olacağını tahmin ettiğin Sultan 2.Abdülhamit Çanakkale'nin geçilememisinde en az Atatürk kadar yardımcı olmuştur
(İktidara geçmesiyle beraber Çanakkaleye toplar döşemesi) bu verdiğim 2 bilgiyi de bilmezsin yüksek ihtimal , insanlar bilmeyebilir bu normal ancak benim yaşıtım ya da küçüklerim bir görüşü gram araştırmadan sallamaya bayılıyorlar
Al sana Robot resmin çoğunuz aynısınız