Neler Yeni

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Anlıyorum kanka. Ben de mesela şöyleyim. 10 senedir kulağımda Türkçe rap müzikten başka bir şey çalmaz. Ama yeni bu TRAP mumble falan iğrenç buluyorum. Eskiden hep anlamlı, manalı ve sözlerinde kendimizden birşeyler bulduğumuz parçaların yerini karı kız sürtük alması üzücü. Bu sebeple eski şarkılarda takılı kaldım. Batarya Company , Defkhan'ın tüm albümleri , Sansar Salvo , Saian ve PMC'nin eski albümleri , Karaçalı , Ördek dediğimiz Şehinşah'ın eski parçaları... Belki aklıma gelmeyen tonla şey var. Ama bunlara da bir göz atmanı kesinlikle öneririm.
Defkhanı zaten dinliyorum, Şehinşahın eski şarkılarını da, Karaçalı ve Saianı beraber yaptıkları 1 şarkı kadar biliyorum.

Mojo jojo

80+ Silver

Mojo jojo

80+ Silver
Ceza ve sagopaaaaaa
2 rapci bilen, Türkçe rap müzik bilgisi olmayan kişi örneği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta sevmiyorum da dediklerimin dalgasına olduğunu az çok anlamışsındır.
Hayır. Ora da dediğim şey sevmediğin halde "saçma" gibi gereksiz tabirlirleri kullandığını hiç görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Usta sevmiyorum da dediklerimin dalgasına olduğunu az çok anlamışsındır.
Hayır. Ora da dediğim şey sevmediğin halde "saçma" gibi gereksiz tabirlirleri kullandığını hiç görmedim.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ahmet Aslan
2 rapci bilen, Türkçe rap müzik bilgisi olmayan kişi örneği.
Benim için Türkçe rap ceza ve sagopadır ona kalırsa bana göre de bu düşünceyle senin de hiç rap müzikle alakan yok o yüzden boş yapma senin fikrin farklı benim ki farklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Berk Güder
zevkler ve renkler... anlatmaya gerek yok. seni hiç alakadar etmez kimin ne dinlediği

Mojo jojo

80+ Silver
Benim için Türkçe rap ceza ve sagopadır ona kalırsa bana göre de bu düşünceyle senin de hiç rap müzikle alakan yok o yüzden boş yapma senin fikrin farklı benim ki farklı
Boş yapma, senin Türkçe rap ile alakan.
Böyle bilgisiz, rapi sago ceza sanan, cringe bir tip ile konuşmaya baslamam hata.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,982
Üyeler
164,938
Son üye
Blacksford
Top Bottom