Neler Yeni

Bir İnsan Neden Türkçe Rap Dinler ki?

dav1dw22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
David Smith
Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Sen diğer türlerden ne anlıyorsan ondan, Ben Fero, Ezhel (Ais olmayan) Murda Mero falan Rap değildir, önce rap ve hip-hop'ın ne olduğunu öğrenin kavrayın sonra gelin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen diğer türlerden ne anlıyorsan ondan, Ben Fero, Ezhel (Ais olmayan) Murda Mero falan Rap değildir, önce rap ve hip-hop'ın ne olduğunu öğrenin kavrayın sonra

Teneke34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Can Boşluk
Diğer müzik çeşitlerine baktığında sürekli aynı cümleler tekrarlanıyor,hep olmasada ağırlıklı olarak karşı cinse sevgi yada nefret,rap müzikte arayıpta bulamadığın konu yok, her türlü iyi yada kötü konuya değiniyor adamlar, misal popta bana saçma geliyor bir konu yok sürekli karşı cinse bir ima çabası, arabeskte niye kendime acı hissi yüklim ne gereği var kendimi üzmeye, metal yada Rock müziği bana ağır geliyor mesela, ama techno yada rap dersen severim dinlerim, sana saçma bana güzel...

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Peki sen hiç Anıl Piyancı, Aspova, Ceg, Ceza, Contra, Ezhel, Güneş, Hidra, Keişan, Khontkar, Lil Zey, MAW, Metth, Motive............... dinledin mi
[ama sonuçta insanların zevklerini (zevkler ve renkler tartışılmaz) küçümsememek lazım]

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bir insan neden başkalarının zevklerine karışacağı hakkı kendinde buluyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,969
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom