Mojo jojo
80+ Silver
Joker Allame kötü zevki?Müthiş bir zevkin var kimseyle paylasma bence sende özel kalsın
Doğru senin gibi sözde rap dinleyenler için kötü olabilir.
Joker Allame kötü zevki?Müthiş bir zevkin var kimseyle paylasma bence sende özel kalsın
Sen diğer türlerden ne anlıyorsan ondan, Ben Fero, Ezhel (Ais olmayan) Murda Mero falan Rap değildir, önce rap ve hip-hop'ın ne olduğunu öğrenin kavrayın sonra gelin.Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Sen diğer türlerden ne anlıyorsan ondan, Ben Fero, Ezhel (Ais olmayan) Murda Mero falan Rap değildir, önce rap ve hip-hop'ın ne olduğunu öğrenin kavrayın sonraArkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Ya tmm ugrasamayacam senle anladık prosunJoker Allame kötü zevki?
Çok boşsun, çook.Ya tmm ugrasamayacam senle anladık prosun
Rap sadece o ikisinden ibaret değildir, önenli ve ilk akla gelen kişileri sorsa evet daha mantıklı olurdu. Tabi kişisel bir mesele.Ceza ve sagopaaaaaa
Bir insan neden neyse dmgnnfnfnBir insan neden başka insanların dinlediği şeyleri küçümser ki?
Diğer müzik çeşitlerine baktığında sürekli aynı cümleler tekrarlanıyor,hep olmasada ağırlıklı olarak karşı cinse sevgi yada nefret,rap müzikte arayıpta bulamadığın konu yok, her türlü iyi yada kötü konuya değiniyor adamlar, misal popta bana saçma geliyor bir konu yok sürekli karşı cinse bir ima çabası, arabeskte niye kendime acı hissi yüklim ne gereği var kendimi üzmeye, metal yada Rock müziği bana ağır geliyor mesela, ama techno yada rap dersen severim dinlerim, sana saçma bana güzel...Arkadaşlar bu saçma (bana göre) müzik türünden ne anlıyorsunuz?
Joker allaleme kötü zevk mi dedi djdjdnbfJoker Allame kötü zevki?
Düşünüyor mu? Abartma.Joker allaleme kötü zevk mi dedi djdjdnbf
Neresinden düşünüyor acaba arkadaş