Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Favori 'Yeni Nesil' Sanatçınız

Ati242, Türkce olarak dinledigim tek adam. Hem flowlari hem beatleri falan cok sariyor. Normal hayatta da baya kral adam. Harici Almanca takiliyorum.
  2. Mustafa Zahid

Uzun süre YT Music kullandıktan sonra Spotify kullandım ve çok yavan geldi

Ben kulaklık ile dinliyorum ancak hoparlörde de iş görebilir. Ek olarak daha çok bass odaklı bir ekolayzer ve kalite bozulmadan alabildiğim en yüksek tiz sesleri böyle çıkıyor: Normal dinleme ayarlarindan da Yüksek ses secili ve ek olarak cok vokal olmayan şarkılar ve kulaklik ile dinliyorsan...
  3. Mustafa Zahid

Uzun süre YT Music kullandıktan sonra Spotify kullandım ve çok yavan geldi

Aralarinda bir fark olduğunu hissetmedim. Hatta ekolayzer ayarlarindan sonra Spotify cok daha guzel ses veriyor.
  4. Mustafa Zahid

UZİ dinliyorum diye hakaret ediyorlar.

salla boş ver, he kanka doğrusun de
  5. Mustafa Zahid

Batuflex'in Yeni Albümü "Marka"

Paran varsa her şeyi yaparsın. Buna sağlık bile dahil. Sadece insanlar böyle diyor ama gerçekte her şeyi alırsın.
  6. Mustafa Zahid

Valla yeni nesil rap müzikleri beat için dinliyorum zaten. Söze takılırsak dinleyecek bir şey kalmayacak :D
  7. Mustafa Zahid

spotifydeki bir müziği nasıl mp3 indirebilirim

Yok öyle bir şey. Bir tek Spotify üzerinden Spotify'in formatıyla beraber indirip sadece Spotify üzerinden dinleyebilirsin. O da Premium plan gerektirir.
  8. Mustafa Zahid

Benim için sözler bir şey ifade etmez şarkıda, benim dikkatimi çeken kısım ritim, akış ve beat vb. oluyor. Benim gibi düşünen ve o yüzden dinleyen bir hayli insan var. Fakat senin bahsettiğin kesim bizim gibi dinleyicilerden kat ve kat daha büyük bir paya sahip ve gerçekten de kötü bir kitle...
  9. Mustafa Zahid

Ben her tür şarkı dinlediğim için Türkçe Drill harici tercih edebileceğim bir sürü seçenek var :D
  10. Mustafa Zahid

Evet eskiden konu açmıştım, akıcılığı ve beati güzel diye dinliyorum demiştim ama yeni nesil rap haterları beni anlamamıştı. Zaten lyrics bölümünü açıp okusam kötü olduğunu ben de biliyorum.
  11. Mustafa Zahid

Evet yani yeni nesil bile olsa ben de rap dinlerim ama gerçekten bunlar ne? "Üniforma" parçasının eski hali daha iyiydi. Yeni halinde bozmuş. Onun haricinde bi de "İllegale" güzel. Diğerleri pekte dinlenecek gibi değil.
  12. Mustafa Zahid

Batuflex'in şu zamanı bence en iyi zamanlarıydı.
  13. Mustafa Zahid

Yine Ati242'nin yeni albümü gibi bu şarkıların çoğunu da eskiden noname albümlerle dinliyordum. Bana kalırsa "Üniforma" ve "İllegale" güzel. En komiği ve saçmasıysa "Fendi Gucci Prada" Fikirleriniz? Ha bu arada ek olarak söyleyeyim, "Üniforma" parçasına güzel dedim ama noname albümlerdeki hali...
  14. Mustafa Zahid

Ati242'nin yeni albümü "Natural Born Digga"

Ati242'nin bence en iyi parçaları onlar. Bir de Dipsomania'daki birkaç şarkıda iyi.
  15. Mustafa Zahid

Hayır.
  16. Mustafa Zahid

Fikriniz nedir? Ben zaten albüm çıkmadan önce noname paylaşımlar ile dinliyordum. Büyük ihtimalle rap dinlemeyen kitle sevmeyecektir ama böyle rap dinleyenlerin hoşuna gidedeceğini düşünüyorum. Benim favorim "Vurdum" olabilir.
  17. Mustafa Zahid

Spotify Speed Up Telif Olayı

Şarkı sana ait bir parça olduğu için bir problem çıkartmaz diye düşünüyorum. Ben şu rapçilerin şarkıları paylaşılmadan önce sızdıranlar harici şarkısı kaldırılanları pek görmedim. Çoğu şarkıların yıllardır aynı şarkının slowed hali falan var.
Top Bottom