Arama sonuçları: *

• Users: Muti
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Muti

Bağlama ile Alakalı Bazı Sorularım

Anlıyorum ama çevrende çalmayı bilen varsa ona akort yaptırsan daha iyi gibi. (Bu arada telleri kopartmak benim beceriksizliğim olabilir)
  2. Muti

Bağlama ile Alakalı Bazı Sorularım

Eğer daha önce bağlama çalmadıysan akort yapmayı falan bilmiyorsan ben senin direk akort iişlerine bulaşmanı önermem ben de ilk bağlama heyecanı ile akort işlerine bulaşıp 2 defa telini koparmıştım boşuna masraf üstüne özgüvensizlik hissi gelmişti
  3. Muti

POP'un sahte RAP'in gerçek olması

contra-zamanda yolculuk dinle yan çarım
  4. Muti

Cidden Rap'i Severek Dinleyen Var mı?

Bunu demesen sıkıntı yok ama bunu söyledikten sonra olay kavgaya gider. Bol kavgalar canım
  5. Muti

Ege Can Sal - Başa Sar

Sabahtan beri her sayfadan reklam alıyorlar bu şarkı için, ben beğenemedim
  6. Muti

Yıkık müzik önerisi..

https://music.youtube.com/playlist?list=PLXSCS4giRhXPID_kI4W5UAdiXJ9SzlIVi&feature=share buyur hepsi birbirinden yıkık şarkısı
  7. Muti

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

https://music.youtube.com/playlist?list=PLXSCS4giRhXPID_kI4W5UAdiXJ9SzlIVi Tüm keko şarkılarım bu playlistimde😎
  8. Muti

Bana göre en iyi trap şarkılar

Khontkar-Geldiğim yerin girişi de baya güzel. Zamanda yolculuk favorim ama <3
  9. Muti

Forumda gezerken dinlemelik müzik

Cengiz Kurtoğlu-küllenen aşk remix Dont give it to ya Khontkar-geldiğim yer 45. Saniye sonrası
  10. Muti

Türkçe Rap Dinlemeye Hangi Şarkıyla Başladınız ?

Neyim var ki ile başladım:D
  11. Muti

Geceye Bir Müzik Bırakın

Contra-zamanda yolculuk dinliyordum ama küfürlü olduğu için atmadım @Contravolta 😎 buyrun dinleyip gaza gelirsiniz
  12. Muti

Geceye Bir Müzik Bırakın

Tiktok joker şarkısı değil mi bu:D:D
  13. Muti

Önüne gelen şarkı yapıyor.

İsterse sesini robot yapsın şarkıyı söylemek de emek ve klibi çekmek de emek bırakın da adamlar para kazansın
  14. Muti

Önüne gelen şarkı yapıyor.

Hayatımda daha saçma bi fikir duymadım görmedim bilmiyorum emek veren birisi neden para kazanmasın o zaman işe gidenler de para kazanmasın:D?
  15. Muti

O Ses Rap Jürileri kim olacak tahminleriniz ?

Acun açıkladı zaten Hadise Murda Mero Eypio olacak
  16. Muti

Arkadaşlar Şu Saniyedeki Müzik ne ?

hiç duymadım. Bence şarkı için özel yapılmış beat
Top Bottom