(!) ironi anlamına geliyor hocam.kısa bir özetini dinledim hocam şarkıyı 3 kere felan dinle ilimunati üyesi olursun yemin ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bir şey sorcam (!), (?) bunlar ne anlama geliyor?
Örnekle anlatayımkısa bir özetini dinledim hocam şarkıyı 3 kere felan dinle ilimunati üyesi olursun yemin ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bir şey sorcam (!), (?) bunlar ne anlama geliyor?
hocam pc min tek kaldığı oyuna giriyorum enes batur merve bela çalıyor. adminler gerçekten 18 yaşında olmalarına rağmen bunu dinletiyor.Sevilir yada sevilmez saygı gösterilmesi yeterlidir.
'what can i do sometimes'hocam pc min tek kaldığı oyuna giriyorum enes batur merve bela çalıyor. adminler gerçekten 18 yaşında olmalarına rağmen bunu dinletiyor.
Atar kaçarım.
Yanlış atmışım la.
Hayatımda daha saçma bi fikir duymadım görmedim bilmiyorum emek veren birisi neden para kazanmasın o zaman işe gidenler de para kazanmasın?bence şarkı çıkartmak için belli bir sınır olmalı her önüne gelen çıkartamamalı çıkartırsada para kazanamasın
emek verenler var ama ben enes paturun emek verdiğini düşünmüyorum autotuneyi basıyoHayatımda daha saçma bi fikir duymadım görmedim bilmiyorum emek veren birisi neden para kazanmasın o zaman işe gidenler de para kazanmasın?
İsterse sesini robot yapsın şarkıyı söylemek de emek ve klibi çekmek de emek bırakın da adamlar para kazansınemek verenler var ama ben enes paturun emek verdiğini düşünmüyorum autotuneyi basıyo