Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Kardeşim Hitler İle İlgili Şiir Yazmış Nasıl Olmuş?

"Düşmeyecekti Gölge Şanına" Kanka ne şanı kardeşin ile konuş böyle hasta ruhlu insanların güzellemesini falan yapmasın.
  2. Ricciardo

Finishin su bağışlama projesi

Demek istediğin şeyi anladım ve elbette keşke su israf edilmeden kullanılsa ancak benim söylediğim şey daha az su kullanılması değil suyu daha az kirleten ürünler üretmeleriydi. Suyun kullanımından bağımsız olarak tüketilen deterjan okyanusa karışınca makinede kirlettiğinden çok daha fazla suyu...
  3. Ricciardo

Mantığı kavrayamadım. Niçin su tüketimi azalınca finish kullanımı artsın ki? Ayrıca benim mesajımla ilgisini de çözemedim :(
  4. Ricciardo

He güzel proje de keşke sektörün liderlerinden biri olarak suyu bu kadar kirletmeyen daha çevre dostu ürünler üretseler...
  5. Ricciardo

Yeni drill beat yaptım dostlar nasıl ?

Kulağa fena gelmiyor ama o kalimba sesi gibi bir ses var, o fazla olmuş ondan hoşlanmadım ben.
  6. Ricciardo

2021 Eurovision birincisi belli oldu

İtalya çok iyi. Azarbeycan'ın şarkısı biraz radyo tipi şarkıları andırıyor ve İngilizce aksanı bi tık iyileştirilseymiş kulağa çok daha iyi gelirdi.
  7. Ricciardo

Rapdeki bazi kelimeler

o.O2o.O2o.O2 Gl valla
  8. Ricciardo

Spotify Hatası yardım edin lütfen

https://community.spotify.com/t5/Ongoing-Issues/Error-code-30/idi-p/4909065 Burda bazı çözüm önerileri var, umarım yardımcı olurlar. Kolay gelsin.
  9. Ricciardo

Yaptığım Trap Beat nasıl olmuş? (9)

Sadece beat olarak dinleyince güzel ama bunun üstüne söz gelmesi zor olur gibime geliyor. Ayrıca baslar fazla yüksek, bass severim ama bu rahatsız edici bir şekilde diğer seslerden yüksek. Eline sağlık.
  10. Ricciardo

İlk kez müzikyaptık

Ses kaydı çok sırıtıyor dostum, elinizden geldiğince daha kaliteli bir kayıt cihazı tercih edin. Telefona Dolby On indirebilirsin, betada ama güzel. Gitar da biraz geliştirilebilir gibi çalmayı bilmem ama bana dahi kendini belli etti. Güzel bir ilk iş, elinize sağlık. Daha fazla emek ve...
  11. Ricciardo

Bir tane şarkı var adını bulamıyorum

Birkaç defa denedim melodiyi yakaladım yeminle ama ben de ismini bilmiyorum :D
Top Bottom