Neler Yeni

Finishin su bağışlama projesi

Aware

80+ Silver
Her izlediğimizde 57 L su bağışlayacaklarını söylemişler girip izlersek güzel olur gördüm burda paylaşmak istedim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ilginç. dinleyelim.

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,938
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Beyaz Show
Beler döngüye alın videoyu beleş su bugu :cool::cool:

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Efecan
Ya bişey diyeceğim arkadaşlar şimdi 1 milyon izlenme alırsa nasıl bağışlayacaklar suyu nerden buluyorlar nerde alıyorlar anlamadım ben açıkcası

Aware

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bişey diyeceğim arkadaşlar şimdi 1 milyon izlenme alırsa nasıl bağışlayacaklar suyu nerden buluyorlar nerde alıyorlar anlamadım ben açıkcası
Kullanılamaz haldeki suları dönüştürüp bağışlıyor olabilirler.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
He güzel proje de keşke sektörün liderlerinden biri olarak suyu bu kadar kirletmeyen daha çevre dostu ürünler üretseler...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
He güzel proje de keşke sektörün liderlerinden biri olarak suyu bu kadar kirletmeyen daha çevre dostu ürünler üretseler...
Finish burdan kârlı çıkıyor. Bulaşık makineleri su tüketimini azaltıyor. Su tüketimi azalınca da finish kullanımı artıyor.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Finish burdan kârlı çıkıyor. Bulaşık makineleri su tüketimini azaltıyor. Su tüketimi azalınca da finish kullanımı artıyor.
Mantığı kavrayamadım. Niçin su tüketimi azalınca finish kullanımı artsın ki? Ayrıca benim mesajımla ilgisini de çözemedim :(

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Mantığı kavrayamadım. Niçin su tüketimi azalınca finish kullanımı artsın ki? Ayrıca benim mesajımla ilgisini de çözemedim :(
Bulaşık makinesi kullanılınca deterjan gerekiyor deterjanın kullanımı finishe para kazandırıyor. Bulaşık makinesinin kullanımı su kullanımını azaltıyor . Bu yüzden su kullanımının azaltılmasını teşvik ediyor. Dolaylı yoldan kendisinin de çıkarı oluyor. Kendi ürettiği ürünlerde de suyu asgari düzeyde kullanarak bilinç yaratıyor.

Sen dedin ya keşke az su kullanılsa vs.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Bulaşık makinesi kullanılınca deterjan gerekiyor deterjanın kullanımı finishe para kazandırıyor. Bulaşık makinesinin kullanımı su kullanımını azaltıyor . Bu yüzden su kullanımının azaltılmasını teşvik ediyor. Dolaylı yoldan kendisinin de çıkarı oluyor. Kendi ürettiği ürünlerde de suyu asgari düzeyde kullanarak bilinç yaratıyor.

Sen dedin ya keşke az su kullanılsa vs.
Demek istediğin şeyi anladım ve elbette keşke su israf edilmeden kullanılsa ancak benim söylediğim şey daha az su kullanılması değil suyu daha az kirleten ürünler üretmeleriydi. Suyun kullanımından bağımsız olarak tüketilen deterjan okyanusa karışınca makinede kirlettiğinden çok daha fazla suyu kirletiyor ve bazı markalar bu konuda güzel adımlar atıyor, daha az miktarda suyu daha az kirleten deterjanlar vs üretiyorlar. Benim de temennim dediğim gibi finish'in de bu konuda sağlam adımlar atması ve elbette senin de dediğin gibi bulaşık makinelerinin daha tutumlu su tüketmeleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,770
Üyeler
161,491
Son üye
v123
Top Bottom