1.2M izlenme var zaten şimdidenYa bişey diyeceğim arkadaşlar şimdi 1 milyon izlenme alırsa nasıl bağışlayacaklar suyu nerden buluyorlar nerde alıyorlar anlamadım ben açıkcası
Finish burdan kârlı çıkıyor. Bulaşık makineleri su tüketimini azaltıyor. Su tüketimi azalınca da finish kullanımı artıyor.He güzel proje de keşke sektörün liderlerinden biri olarak suyu bu kadar kirletmeyen daha çevre dostu ürünler üretseler...
Mantığı kavrayamadım. Niçin su tüketimi azalınca finish kullanımı artsın ki? Ayrıca benim mesajımla ilgisini de çözemedimFinish burdan kârlı çıkıyor. Bulaşık makineleri su tüketimini azaltıyor. Su tüketimi azalınca da finish kullanımı artıyor.
Bulaşık makinesi kullanılınca deterjan gerekiyor deterjanın kullanımı finishe para kazandırıyor. Bulaşık makinesinin kullanımı su kullanımını azaltıyor . Bu yüzden su kullanımının azaltılmasını teşvik ediyor. Dolaylı yoldan kendisinin de çıkarı oluyor. Kendi ürettiği ürünlerde de suyu asgari düzeyde kullanarak bilinç yaratıyor.Mantığı kavrayamadım. Niçin su tüketimi azalınca finish kullanımı artsın ki? Ayrıca benim mesajımla ilgisini de çözemedim
Demek istediğin şeyi anladım ve elbette keşke su israf edilmeden kullanılsa ancak benim söylediğim şey daha az su kullanılması değil suyu daha az kirleten ürünler üretmeleriydi. Suyun kullanımından bağımsız olarak tüketilen deterjan okyanusa karışınca makinede kirlettiğinden çok daha fazla suyu kirletiyor ve bazı markalar bu konuda güzel adımlar atıyor, daha az miktarda suyu daha az kirleten deterjanlar vs üretiyorlar. Benim de temennim dediğim gibi finish'in de bu konuda sağlam adımlar atması ve elbette senin de dediğin gibi bulaşık makinelerinin daha tutumlu su tüketmeleri.Bulaşık makinesi kullanılınca deterjan gerekiyor deterjanın kullanımı finishe para kazandırıyor. Bulaşık makinesinin kullanımı su kullanımını azaltıyor . Bu yüzden su kullanımının azaltılmasını teşvik ediyor. Dolaylı yoldan kendisinin de çıkarı oluyor. Kendi ürettiği ürünlerde de suyu asgari düzeyde kullanarak bilinç yaratıyor.
Sen dedin ya keşke az su kullanılsa vs.