Arama sonuçları: *

• Users: Ultracı
  • In Müzik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ultracı

Elektro gitar kulaklıkla çalınırmı?

Yeni başlayan birine amfi tavsiye ederim.
  2. Ultracı

Elektro gitar kulaklıkla çalınırmı?

Bir ses kartı aracılığıyla kulaklıkla çalabilirsin.
  3. Ultracı

elektro gitarlar hakkında

https://www.ciceksepeti.com/fender-frontman-10g-10-watt-elektro-gitar-amfisi-jak-kablo-kcm11506809?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.85.9 Bu olabilir uygun bütçeli istersen...
  4. Ultracı

https://www.ciceksepeti.com/squier-bullet-strat-with-tremolo-hss-laurel-klavye-brown-sunburst-elektro-gitar-kcm7236785?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ioxsk4d_lds4dbd&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.55.8 Benim ilk ceyeranlı gitarım bu...
  5. Ultracı

SX marka gitarlar modifiye için çok uygunlar. Kendinize de alabilirsiniz. Aldıktan sonra manyetikleri ve elektronik aksamı değiştirseniz mexico fender gitarlara çok yakın olur.
  6. Ultracı

Stl50 telecaster o da güzel ama telecasterlerin sapı biraz etli olur haliyle etli klavye de uzun parmak ister. Öğrenecek arkadaşımız 12 yaşında ve parmakları yetmeyebilir.
  7. Ultracı

Arkadaş zaten biraz bekletip bütçeyi arttıracakmış zaten o zamana kur yükselmezsse güzel seçenek olabilir. 1678474731 Midex marka gitarları mobilya yapımından arta kalan tahtalarla yapıyorlarmış öyle duydum. 😄
  8. Ultracı

Squier bulletlar fiyat olarak pahalı ama SX sst 62 veya 57 modeline muadildir.
  9. Ultracı

Ben de ilk defa elektrik gitarları işlemcilerle temsil ettim. 😄
  10. Ultracı

Yani aslında squier de çok iyi bir gitar markası. Fender'in yan ürünü kendisi fakat squier de bullet strat modelinden daha düşüğü bence r5 5500 gibi. 1678474221 Bence tam boy başlaması daha iyi olur.
  11. Ultracı

Arkadaşlarınızın arkadaşlarında vardır belki 😊
  12. Ultracı

Yani bu sxleri gitar çalan az çok anlayan bir arkadaşın varsa gidip deneyerek ikinci elde daha uygun fiyatlara çözersin.
  13. Ultracı

O zaman sıfır olarak https://www.do-re.com.tr/sx-stratocaster-elektro-gitar-lake-pacific-blue Bunu alabilirsiniz biraz bütçenizi aşıyor maalesef
  14. Ultracı

Sanal amfi ise bazı amfi yazılımları var örneğin amlitube 5 ,bias fx2 gibi onlar için de ses kartınızın iyi olması gerek.
  15. Ultracı

2K bütçe çok düşük. Gerçekten gitar diyebileceğimiz bir gitar almak için en az SX marka bir gitar almanızı öneririm ikinci elde sx sst62 veya SX sst 57 model gitarlara bakabilirsiniz. Sıfır fiyatı 3-4 k civarı bir şeydi sanırım. 1678472439 Bazı elektro gitarlar bundle olarak satılıyor amfi...
Top Bottom