amfide çok sıkıntı olacağını sanmam da siz bilirsiniz yine de bulunur uygun fiyatlı bir şeyler 0 olarak daikinci el biraz sıkıntı gibi hiç anlamıyorum
çevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardımYani bu sxleri gitar çalan az çok anlayan bir arkadaşın varsa gidip deneyerek ikinci elde daha uygun fiyatlara çözersin.
o zaman birkaç ay bekleyip alacağım 6-7kya kadar çıkarım o zaman bu fiyata güzel gitar ve amfi alınır heraldeamfide çok sıkıntı olacağını sanmam da siz bilirsiniz yine de bulunur uygun fiyatlı bir şeyler 0 olarak da
Arkadaşlarınızın arkadaşlarında vardır belkiçevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardım
4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600xçevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman birkaç ay bekleyip alacağım 6-7kya kadar çıkarım o zaman bu fiyata güzel gitar ve amfi alınır heralde
o zaman onlara bakarım amfi olarak öneriniz var mı?4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x
İçinde gelmez. Sanal olarak bilgisayar programları var. Kuzeninizin iPhone/iPad'i var mıydı?içinde gelmiyor mu bu? peki sanal amfi nasıl oluyor?
birkaç ay bekleme kararı aldım 6-7kya kadar çıkarım o zamanİçinde gelmez. Sanal olarak bilgisayar programları var. Kuzeninizin iPhone/iPad'i var mıydı?
Ben düşük bütçede ses kartı taraftarı değilim, direct input olabilir. Veya IOS cihaz varsa iRig öneririm.
Dediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derimbirkaç ay bekleme kararı aldım 6-7kya kadar çıkarım o zaman
şuan 2knın üzerinde fazla çıkamam birkaç ay sonra alacağım o zaman hangisi ne kadar iyidir bilemiyorum hiç anlamıyorum bunlardanDediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derim
Çıkabilirseniz daha çok seçenek olur da şeye takıldım. Kuzeniniz 12 yaşında demişsiniz. Boyu yaşına göre nasıl? Tam boy gitarda biraz zorlanabilir sanki o yaşlarda.birkaç ay bekleme kararı aldım 6-7kya kadar çıkarım o zaman