Neler Yeni

elektro gitarlar hakkında

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

milenix

80+ Gold
Yani bu sxleri gitar çalan az çok anlayan bir arkadaşın varsa gidip deneyerek ikinci elde daha uygun fiyatlara çözersin.
çevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

amfide çok sıkıntı olacağını sanmam da siz bilirsiniz yine de bulunur uygun fiyatlı bir şeyler 0 olarak da
o zaman birkaç ay bekleyip alacağım 6-7kya kadar çıkarım o zaman bu fiyata güzel gitar ve amfi alınır heralde

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
çevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman birkaç ay bekleyip alacağım 6-7kya kadar çıkarım o zaman bu fiyata güzel gitar ve amfi alınır heralde
4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x

milenix

80+ Gold
4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x
o zaman onlara bakarım amfi olarak öneriniz var mı?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
o zaman onlara bakarım amfi olarak öneriniz var mı?
Youtubedan seslerini karşılaştırarak alın derim eğer bir sorunuz olursa da @Prmy hocam benden daha iyi anlıyor bu işlerden her şeyi o öğretti bana

milenix

80+ Gold
Youtubedan seslerini karşılaştırarak alın derim eğer bir sorunuz olursa da @Prmy hocam benden daha iyi anlıyor bu işlerden her şeyi o öğretti bana
o seslerden bir fark anlayacağımı sanmıyorum djfhdh

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
içinde gelmiyor mu bu? peki sanal amfi nasıl oluyor?
İçinde gelmez. Sanal olarak bilgisayar programları var. Kuzeninizin iPhone/iPad'i var mıydı?

Ben düşük bütçede ses kartı taraftarı değilim, direct input olabilir. Veya IOS cihaz varsa iRig öneririm.

milenix

80+ Gold
İçinde gelmez. Sanal olarak bilgisayar programları var. Kuzeninizin iPhone/iPad'i var mıydı?

Ben düşük bütçede ses kartı taraftarı değilim, direct input olabilir. Veya IOS cihaz varsa iRig öneririm.
birkaç ay bekleme kararı aldım 6-7kya kadar çıkarım o zaman

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derim

milenix

80+ Gold
Dediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derim
şuan 2knın üzerinde fazla çıkamam birkaç ay sonra alacağım o zaman hangisi ne kadar iyidir bilemiyorum hiç anlamıyorum bunlardan

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Çıkabilirseniz daha çok seçenek olur da şeye takıldım. Kuzeniniz 12 yaşında demişsiniz. Boyu yaşına göre nasıl? Tam boy gitarda biraz zorlanabilir sanki o yaşlarda.

Short scale gitar alırsanız da bu sefer büyüyünce çok iyi olmaz. Bilemedim.

Top Bottom