elektro gitarlar hakkında

Yani bu sxleri gitar çalan az çok anlayan bir arkadaşın varsa gidip deneyerek ikinci elde daha uygun fiyatlara çözersin.
çevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amfide çok sıkıntı olacağını sanmam da siz bilirsiniz yine de bulunur uygun fiyatlı bir şeyler 0 olarak da
o zaman birkaç ay bekleyip alacağım 6-7kya kadar çıkarım o zaman bu fiyata güzel gitar ve amfi alınır heralde

çevremde bunlarla ilgilenen kişi yok olsaydı ona sorardım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman birkaç ay bekleyip alacağım 6-7kya kadar çıkarım o zaman bu fiyata güzel gitar ve amfi alınır heralde
4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x

4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x
o zaman onlara bakarım amfi olarak öneriniz var mı?

o zaman onlara bakarım amfi olarak öneriniz var mı?
Youtubedan seslerini karşılaştırarak alın derim eğer bir sorunuz olursa da @Prmy hocam benden daha iyi anlıyor bu işlerden her şeyi o öğretti bana

Youtubedan seslerini karşılaştırarak alın derim eğer bir sorunuz olursa da @Prmy hocam benden daha iyi anlıyor bu işlerden her şeyi o öğretti bana
o seslerden bir fark anlayacağımı sanmıyorum djfhdh

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
içinde gelmiyor mu bu? peki sanal amfi nasıl oluyor?
İçinde gelmez. Sanal olarak bilgisayar programları var. Kuzeninizin iPhone/iPad'i var mıydı?

Ben düşük bütçede ses kartı taraftarı değilim, direct input olabilir. Veya IOS cihaz varsa iRig öneririm.

İçinde gelmez. Sanal olarak bilgisayar programları var. Kuzeninizin iPhone/iPad'i var mıydı?

Ben düşük bütçede ses kartı taraftarı değilim, direct input olabilir. Veya IOS cihaz varsa iRig öneririm.
birkaç ay bekleme kararı aldım 6-7kya kadar çıkarım o zaman

Dediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derim

Dediğim gibi 4 4.5k civarına hem amfi hem gitar alabilirsiniz ama eğer bekleyip daha kaliteli bir şey alayım derseniz alana kadar biraz araştırma yapın derim
şuan 2knın üzerinde fazla çıkamam birkaç ay sonra alacağım o zaman hangisi ne kadar iyidir bilemiyorum hiç anlamıyorum bunlardan

Çıkabilirseniz daha çok seçenek olur da şeye takıldım. Kuzeniniz 12 yaşında demişsiniz. Boyu yaşına göre nasıl? Tam boy gitarda biraz zorlanabilir sanki o yaşlarda.

Short scale gitar alırsanız da bu sefer büyüyünce çok iyi olmaz. Bilemedim.

Geri