Neler Yeni

elektro gitarlar hakkında

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Bir de konuda çoğu kişi aktifken bir öneri alayım şu model nasıldır telecaster arıyordum da bayadır bu fiyatlara stok gelmiş

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Rıfat Avcı
sst-57 ler daha iyi olur o zaman ama buna askı kılıf pena ve jak kablosu da eklencek
Arkadaş zaten biraz bekletip bütçeyi arttıracakmış zaten o zamana kur yükselmezsse güzel seçenek olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha iyi olur hocam. dandik gitar dandik amfi adamı soğutur valla. midex almıştım ilk gitar amfide dandikti 2. günü iade ettim. amfi önerim 2. elden blackstar id core 10 olur. bir sürü efekt var üzerinde ve fp harika bir amfi. gitarda squier mm strat.
Midex marka gitarları mobilya yapımından arta kalan tahtalarla yapıyorlarmış öyle duydum. 😄

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Arkadaş zaten biraz bekletip bütçeyi arttıracakmış zaten o zamana kur yükselmezsse güzel seçenek olabilir.

Midex marka gitarları mobilya yapımından arta kalan tahtalarla yapıyorlarmış öyle duydum. 😄
O zaman alacağı zaman tekrar konu açarsa yardımcı olunur şuan en azından kafasında bir fiyat belirledik.
Bir de hocam 2 tane sorum var bir üstte attığım telecaster nasıldır bir fikriniz var mı bir de neden r5 5600x yerine r7 5700x almıyorlar daha mantıklı değil mi

• Hahaha

Ysuflix

80+ Gold

oha 😂😂😂

milenix

80+ Gold

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Rıfat Avcı
O zaman alacağı zaman tekrar konu açarsa yardımcı olunur şuan en azından kafasında bir fiyat belirledik.
Bir de hocam 2 tane sorum var bir üstte attığım telecaster nasıldır bir fikriniz var mı bir de neden r5 5600x yerine r7 5700x almıyorlar daha mantıklı değil mi
Stl50 telecaster o da güzel ama telecasterlerin sapı biraz etli olur haliyle etli klavye de uzun parmak ister. Öğrenecek arkadaşımız 12 yaşında ve parmakları yetmeyebilir.

• Beğen

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Stl50 telecaster o da güzel ama telecasterlerin sapı biraz etli olur haliyle etli klavye de uzun parmak ister. Öğrenecek arkadaşımız 12 yaşında ve parmakları yetmeyebilir.
yok zaten ben kendim için sordum onu benim elimde çok büyük değil de ortalama bir sey 17.5 cm olması lazım onu alabilirim belki stok düzgün gelirse rengini farklı bir sey almak istiyorum

600 tl fark var bence o bütçelerde verilebilecek bir para

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Rıfat Avcı
yok zaten ben kendim için sordum onu benim elimde çok büyük değil de ortalama bir sey 17.5 cm olması lazım onu alabilirim belki stok düzgün gelirse rengini farklı bir sey almak istiyorum
SX marka gitarlar modifiye için çok uygunlar. Kendinize de alabilirsiniz. Aldıktan sonra manyetikleri ve elektronik aksamı değiştirseniz mexico fender gitarlara çok yakın olur.

• Beğen

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Dr Luciano
arkadaşlar 12 yaşında bir kuzenim var kendisi rock tarzı müzikler dinlemeyi seviyor ve kendisi yapmak istiyor ailesinin maddi durumu pek iyi sayılmaz çocuğun ilgisi var böylede bırakmak istemiyorum ben alayım diyorum ama hiç bir bilgim yok şuanda 2kya kadar çıkabilirim daha fazlası için birkaç ay beklemem lazım ne gitarlar ne de fiyatları fln hakkında bilgim var dandik bir şey almakta istemiyorum neyse siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi eğer şuanki bütçe yetersizse bir kaç ay içinde bütçeyi artırabilirim

@isikt11
tavsiye ederim. peşin fiyatına taksit var...
full set

milenix

80+ Gold
tavsiye ederim. peşin fiyatına taksit var...
full set
midex almıştım ilk gitar amfide dandikti 2. günü iade ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,310
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520
Top Bottom