Neler Yeni

elektro gitarlar hakkında

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
4 4.5k ya halledersiniz attığım gitar iyidir squier marka gayet güzel bir de sx'ler var ama onlar bir tık pahalı arada ki farkı vermeye pek gerek yok örnek biri r5 5600 diğeri 5600x
Yani aslında squier de çok iyi bir gitar markası. Fender'in yan ürünü kendisi fakat squier de bullet strat modelinden daha düşüğü bence r5 5500 gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çıkabilirseniz daha çok seçenek olur da şeye takıldım. Kuzeniniz 12 yaşında demişsiniz. Boyu yaşına göre nasıl? Tam boy gitarda biraz zorlanabilir sanki o yaşlarda.

Short scale gitar alırsanız da bu sefer büyüyünce çok iyi olmaz. Bilemedim.
Bence tam boy başlaması daha iyi olur.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Prmy

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Yani aslında squier de çok iyi bir gitar markası. Fender'in yan ürünü kendisi fakat squier de bullet strat modelinden daha düşüğü bence r5 5500 gibi.
İşlemci karşılaştırmalarına fazla girmesek mi, gerek yok yani.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu soruların sorulması için gerekli konuyu açmıştım.

Sıfır olarak en ucuz ve kaliteli olarak Squier MM Strat iyi bir tercih.

2. el bakmanızı öneririm. Hangi şehirdesiniz ona göre bakayım ilanlara.

• Beğen

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
  • Beğen

Ysuflix

80+ Gold
hocam 2k bandına çok zor amfili set. ama strat kasa öneririm. başlangıca uygun olur. hss öneririm ama olmazsa sss te işini görür. bilgisayarı varsa arkadaki mavi hat girişine jak dönüştürücüyle bağlayıp bias fx2 programıyla istediği 100lerce tonu alabilir ben öyle yapıyorum alamadığım ton yok çok memnunum. harley benton giriş için iyi bir markadır almanya thomann mağazasının kendi markası öneririm.

milenix

80+ Gold
Çıkabilirseniz daha çok seçenek olur da şeye takıldım. Kuzeniniz 12 yaşında demişsiniz. Boyu yaşına göre nasıl? Tam boy gitarda biraz zorlanabilir sanki o yaşlarda.

Short scale gitar alırsanız da bu sefer büyüyünce çok iyi olmaz. Bilemedim.
hiç aklıma gelmedi boy mevzusu yaşıtlarından bir tık daha uzun diyebilirim

• Beğen

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
o seslerden bir fark anlayacağımı sanmıyorum djfhdh
Amfi konusunda ses farkı rahat anlaşılır. Manyetik ses farkı daha az belirgin olur, o pek kolay anlaşılmaz. Amfilerin equalizer ayarları ciddi derecede farklı oluyorlar çünkü.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence tam boy başlaması daha iyi olur.
ama squier bulletlar fiyat olarak cidden biraz fark atıyorlar o sanki r7 5700x gibi

• Hahaha

milenix

80+ Gold
hocam 2k bandına çok zor amfili set. ama strat kasa öneririm. başlangıca uygun olur. hss öneririm ama olmazsa sss te işini görür. bilgisayarı varsa arkadaki mavi hat girişine jak dönüştürücüyle bağlayıp bias fx2 programıyla istediği 100lerce tonu alabilir ben öyle yapıyorum alamadığım ton yok çok memnunum. harley benton giriş için iyi bir markadır almanya thomann mağazasının kendi markası öneririm.
evet öyleymiş birkaç ay bekleme kararı aldım o zaman 6-7kya çıkabilirim

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
ama squier bulletlar fiyat olarak cidden biraz fark atıyorlar o sanki r7 5700x gibi
Squier bulletlar fiyat olarak pahalı ama SX sst 62 veya 57 modeline muadildir.

milenix

80+ Gold
Amfi konusunda ses farkı rahat anlaşılır. Manyetik ses farkı daha az belirgin olur, o pek kolay anlaşılmaz. Amfilerin equalizer ayarları ciddi derecede farklı oluyorlar çünkü.
hangisi daha iyidir anlamam heralde müzik bilgim sıfır

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Squier bulletlar fiyat olarak pahalı ama SX sst 62 veya 57 modeline muadildir.
sst-57 ler daha iyi olur o zaman ama buna askı kılıf pena ve jak kablosu da eklencek

Ysuflix

80+ Gold
evet öyleymiş birkaç ay bekleme kararı aldım o zaman 6-7kya çıkabilirim
daha iyi olur hocam. dandik gitar dandik amfi adamı soğutur valla. midex almıştım ilk gitar amfide dandikti 2. günü iade ettim. amfi önerim 2. elden blackstar id core 10 olur. bir sürü efekt var üzerinde ve fp harika bir amfi. gitarda squier mm strat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,971
Üyeler
165,098
Son üye
Ygmr48
Top Bottom