Neler Yeni

Elektro gitar hakkında bilgi lütfen

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben onlara bakmaya çalışmıştım da bi türlü bulamamıştım internet üzerinden de satıyorlar mı onları
Thomann'da satıyorlar hocam, sonuna B Stock ekliyorlar. LH yazanlar sol el için.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
böyle markaları önermiyorum çok zor ama mümkünse ephphone gibi markalara yönelin veya cort olabilir. piyasayı takip etmiyorum bayadır ama ephiphone cort squier gibi markalar ismi olduğundan kolay satarsınız yükseltmek veya bırakmak istediğinizde
ilerde satma gibi bir düşüncem yok yükseltmek istesem de kenarda dursun anı olarak ama neden bu markaları önermiyorsunuz ve ben istediğim türde gitarları bulamamıştım o markalardan istediğim fiyatlara
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thomann'da satıyorlar hocam, sonuna B Stock ekliyorlar. LH yazanlar sol el için.
Yaklaşık 200 300 tl daha ucuza geliyor bence thomanndan alınacaksa direkt sıfır almak daha iyi olur gibi ama duruma bağlı tabi alına da bilir

Son düzenleme:

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ilerde satma gibi bir düşüncem yok yükseltmek istesem de kenarda dursun anı olarak ama neden bu markaları önermiyorsunuz ve ben istediğim türde gitarları bulamamıştım o markalardan istediğim fiyatlara

Yaklaşık 200 300 TL daha ucuza geliyor bence thomanndan alınacaksa direkt sıfır almak daha iyi olur gibi ama duruma bağlı tabi alına da bilir
Evet ama benim bütçem o kadar kısıtlı ki, bundan dolayı muhtemelen B-Stock alacağım.

böyle markaları önermiyorum çok zor ama mümkünse ephphone gibi markalara yönelin veya cort olabilir. piyasayı takip etmiyorum bayadır ama ephiphone cort squier gibi markalar ismi olduğundan kolay satarsınız yükseltmek veya bırakmak istediğinizde
Başlangıç gitarı olarak yeterli değil mi hocam? 3000 TL'ye ne önerirsiniz HSS olarak?

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Şimda bana elektro gitar önerir misinizpeki hangi siteden alıyım hss uygunmuş yani bana öyle mi?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Şimda bana elektro gitar önerir misinizpeki hangi siteden alıyım hss uygunmuş yani bana öyle mi?
telecaster da güzel olur ama onda isteğini karşılayacak pickups hangisi tam bilmiyorum hs olabilir belki ama stratocaster alırım diyorsanız hss daha iyi olur

telecaster da güzel olur ama onda isteğini karşılayacak pickups hangisi tam bilmiyorum hs olabilir belki ama stratocaster alırım diyorsanız hss daha iyi olur
ama sss de kötü olmaz stratocaster açısından

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,504
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom